TikTok live da yayın açıyorum Stardew Valley oyununu açtığımda yayın donuyor ve ses gidiyor. Ayni sey discord yayininda da oluyor Bu benim sistemimden veya internetimden kaynaklı değil başka oyunlarda olmuyor. Stardew valleyde ve baska birkac oyunda daha oluyor. Yapmadığım şey kalmadı...
Ne zamandır almak istediğim bi klavyeydi yurt dışından arkadaşımla getirtecektim ama kesin olmadığı için direkt Gaming Gen Tr'den siparişi verdim. Benim için çok sevindirici bir haber 😄
Selamlar, yeni masa arıyorum 2 tane 24" monitörü monitör standı ile kullanıyorum o yüzden masanın kalın olması veya kenarlarının sağlam olması önemli, bütçem yaklaşık 3200tl ama biraz daha üstüne çıkabilirim. Öneride bulunursanız sevinirim.
Selamlar yarın bu monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bir inceleme videosunu bulamadım. Başka önerebileceğiniz mönitör varsa onu atarsanız sevinirim.
Selamlar Hepsiburada'da 2000tl değerinde kuponum vardı ve bende Logitech g213 klavyeyi sipariş etmiştim ancak arkadaşım klavyede tuşa basma sorunu olduğunu söyleyince bende siparişi iptal ettim ve bu klavyeyi beğendim sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirme yaparsa sevinirim.
selamlar açık lisede okuyorum kaydımı yenilemeyi unuttum öğrencilik durumu kayıt yenilememiş olarak gözüküyor mart ayında olacak sınava girebilir miyim
Merhabalar öncelikle iyi forumlar, Salı günü akşamı Amazon Tr'den bir ürün sipariş verdim. Ürün Çin'den geliyor ve dün akşam 11'de Almanya tesisine ulaştığı gözüküyor. Tahmini kaç günde Türkiye'ye gelir? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
Selamlar yaklaşık 3 hafta önce Asus VG249Q1A monitörümün alt kısmında renkli çizgiler çıkmıştı ve ben de garantiye göndermek istedim. Asus müşteri hizmetlerini aradım ve garanti sürecini başlattım. Monitörümü UPS kargo ile göndermemi istediler ve bana kargo takip kodu verdiler. Ben de...
Selamlar Asus vg249q1a monitöre sahibim. Bugün monitörümün alt kısmında boydan boya bir çizgi olduğunu fark ettim ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Yeşil, sarı ve mavi renkte çok belli şekilde gözüküyor ve rahatsız ediyor. Garanti kapsamına girer mi eğer girerse monitörü kaç gün içinde geri...