Arama sonuçları: *

1. Stalker Champi

Sıvı Soğutmadaki Fan Değişimi Bağlantısını Nasıl Yapacağım

Arkadaşlar selam, iyi bayramlar hepinize. Başlıkta da görüldüğü üzere kafamın almadığı küçük bir problem içindeyim. Kasamda 3 grup olacak şekilde Lian Li Uni Fan SL Wireless kullanıyorum. Her gruptan 1 adet kablo geldiği için kasanın arkadasındaki bağlantı yerine bağlı 3 grupta. Orada da 3...
  2. Stalker Champi

Parça Önerisi ve Uyumluluk

fiyat olarak mı saçma yoksa uyum açısından mı? eğer ki fiyat olarak diyorsan daha uygun bir şekilde dizip yardımcı olursan sevinirim
  3. Stalker Champi

Parça Önerisi ve Uyumluluk

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilgisayar topluyorum hem oyun hem çalışma açısından home office olduğu için çoğunlukla pc üzerinde duruyorum. Elimde olan kasa: MSI MAG FORGE M100R WHITE ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower mATX Gaming Kasa Dizmeyi düşündüğüm parçalar: MSI GeForce RTX 5060...
  4. Stalker Champi

Anakart ve Ram Uyum ve Önerisi

4060 alıp i5 14400f veya i5 12400f e yükseltmeyi düşünüyorum tam olsun diye uzun ömürlük ona göre bi anakart seçersek daha iyi olur
  5. Stalker Champi

Anakart ve Ram Uyum ve Önerisi

Arkadaşlar selamlar, kız arkadaşımın bilgisayarını toparlıyorum. Parçaları biraz eskiydi ve home office çalıştığı için ve oyun oynadığı için ekran kartı ile başladık. Rami 8 di 16 gb yaptık. RX 6600 aldık ona ve fazlasıyla yetiyor. İşlemcisi i5 10400F. 165 hz de monitor aldık. Kasası eskiden...
  6. Stalker Champi

Çözüldü✓ Anakart ve SSD Uyumu

önerebileceğiniz bi sata ssd var mı en kötü 1tb ve oyunlarda vs işimize yarayabilecek bir ssd
  7. Stalker Champi

evet ddr4
  8. Stalker Champi

Özellikler burada.
  9. Stalker Champi

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kız arkadaşımın eski bir bilgisayarı var düz olarak Casperdan alınmış. Belirli özellikleri aşağıya bıraktım. Geçen ay ekran kartını yükselttik gayet tıkır tıkır güzel çalışıyor Power'i vs değiştirdik. Şimdiyse depolama yetmediği için SSD'ye geçeceğiz. Hem hızlı olsun hem...
  10. Stalker Champi

Elektronik sigara için güvenilir site önerisi

şöyle ki maliyetin coil, pil, likit olarak oluyor o da sigaraya yakın bir maliyet aylık olarak tabi tekte fazls alırsan 2-3 ay maliyetin olmaz
  11. Stalker Champi

en basit örneğini vereyim, sabah kalktığında ağzın çamur gibi olmuyor, kokmuyorsun, elin kokmuyor, dişlerin ve parmağın sararmıyor, günlük sürekli olarak paket parası vermiyorsun, tadı kullandığın aromaya göre güzel. ve sigarayı bırakmanda daha etkili ben kullandığımdan beri sigara içmiyorum...
  12. Stalker Champi

Arkadaşlar iyi akşamlar, Vaporesso GTX GO 40 ile başlayıp sonrasında Smok Ipx 80’e geçtim. Şimdiyse yükseltip Vaporesso Luxe 2 cihazını almak istiyorum fakat sitelere güvenemedim önerdiğiniz bir yer mevcut mudur?
  13. Stalker Champi

Çözüldü✓ PC’nin geç açılması nedendir?

yeni gördüm, hala lazım mı? 1737343208 sanırım ramlerin entegre çalışıp çalışmadığını kontrol edip yeni bir ön bellek oluşturmadan yani kısaca ramleri kontrol etmeden direkt başlatıyor
  14. Stalker Champi

Yardım Steelseries Arctis Pro Cızırtı yapıyor

Ses tekerleğini oynatarak veya tekerlekten sesi kıstığınız zaman gidiyor mu? Girişlerde sıkıntı var desem tek bir yer dışında denemişsiniz bir cihazn girişinde de sıkıntı yok gibi. Steelseries modellerinde genellikle ses yüksek derecelerdeyken oluyor. Durduk yere yapıyorsa haporlerinde sıkıntı...
  15. Stalker Champi

Monitör ayağı önerisi

North Bayou F160 Satın aldım, 2 adet monitörüm var birisi 27 birisi 24 inç. İkisini de taktım ve istediğim yönde hareket ettirebiliyorum görünüş olarak da kullanım olarak da çok estetik. Bütçen yeterliyse kesinlikle al hayat kurtarıyor birini normal diğerini dik de kullanabiliyorsun.
  16. Stalker Champi

evet gece bir video izledim bunu yapıyordu ve az önce bunu yaptığımda açılması 9 saniyeye düştü. Teşekkürler herkese.
  17. Stalker Champi

ne öneriyorsunuz beyler yani ramleri mi değiştirmeliyim?
  18. Stalker Champi

Arkadaşlar selamlar iyi günler. 1 ay önce bir bilgisayar aldım ve hiç bir problemi yok çok şükür. Fakat şöyle bir şeyle karşı karşıyayım. Arada bir instagramda karşıma videolar çıkıyor adamlar güç düğmesine bastığı gibi ekran açılıyor vs. Ben güç düğmesine basınca kasa açılıyor ışıklar fanlar vs...
  19. Stalker Champi

Çözüldü✓ 4070tiS Coil Whine fikir belirtir misiniz?

ekran kartımda coil whine sorunu mevcuttu, olabilitesi olan bir şeymiş.
  20. Stalker Champi

Çözüldü✓ 4070tiS Coil Whine fikir belirtir misiniz?

tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim
Geri