Arama sonuçları: *

1. S

Google Play Kod da telefon numarası.

telefon numarasi icin yardimci olabilirim dm gelir misin reis
  2. S

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

iki gozun toplam derecesi 12'yi geciyorsa muafsiniz hocam. gözden çok anlamam ama bunu iyi biliyorum.
  3. S

hocam düz boyun hastası olup kifozdan muaf alan var halbuki adamda kifoz az var oradaki boyun duzlesmesi kifotik aciyi arttiriyor sadece sen gideceksin ortopedi doktoruna pes planus için raporlu rontgen isteyeceksin rontgen cekildikten sonra derecesi yetiyorsa doktorun yanina ugrayip b...
  4. S

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

28 yaşına kadar açık üniversiteden oku her sene sınıfta kal 2 sene de doğal tecil hakkın var ediyor toplam 30 yaş
  5. S

hocam doktora kesinlikle saygisizlik yapmak gibi olmasın lakin aradaki korelasyon tam tersi pelvis kemiginde displazi oldugu icin dışa basmıyorsun surekli asimetrik bir sekilde iki duz taban ayakla yere bastığın icin pelvis kemigine binen biyomekanik yuk bozularak dengeleme yapmak icin...
  6. S

Şok market iade hakkında

bimde oluyordu dedigin şok için bilmiyorum
  7. S

Word dosyasını parçalara bölmek

paralı ai yap crack ile sığdırırsın
  8. S

Word dosyasını parçalara bölmek

dosyayı ai uygulamasının icine ver istedigin komutu yaz zip dosyasi olarak finishleyip sana vermesini iste
  9. S

Fps güzel ama oyun takılıyo

işlemciden kaynakli o zaman reis macun yaptır temizinden
  10. S

Fps güzel ama oyun takılıyo

monitor fps uyumsuzlugu var config yapip ayar yapıp fsp'i tam 140-144 arasına dusursen daha iyi olur.
  11. S

Ekran kartı fanından gelen garip ses

reis ekran kartından ses gelmesi imkansız yuzde yuz fanında sorun vardır
  12. S

Python mesaj bombası nasıl yapılır

zevo sms var hazır olanları kullan reis
  13. S

tamam reis git özelde uzman bir erkek radyoloğa adam akıllı cobbs açısı ölçüp raporlasın ortopedi doktorları dandik ölçüyor cobbs açısını 1735755892 kimsenin boşa harcayacak 6 ayı yok desek daha doğru olur başkan
  14. S

lordozun altında yatan vucut biyomekaniğini bozan bacak kemiklerinde displazi deformite vs. varsa onlara da baktır belki omurgadan değil de bacaktan muaf alırsın. 1735680413 reis senin lordoz lombar yani bel bölgesinde değil mi hiperlordoz genelde belde olur çünkü bana rontgen sonucu atma...
  15. S

12. Sınıf İçin Zorunlu Staj

belediyeye basvur dostum onlar kesin yardimci oluyorlar ben saglik stajimi sariyer belediyesinde yaptim ustune para veriyorlar harclik tarzi
  16. S

hocam lordoz tek başına eşlik eden bir sorun değil. altta yatan bel fıtığı gibi bir sebep mevcut mu? bel fıtığı mevcutsa omurilik sinirine baskı durumu mevcut mu? bel fıtığı mevcutsa kaçıncı evrede bir fıtıktan bahsediyoruz? 1735594074 b dilimi: kifoz ve lordoz deformiteleri için yan planda...
  17. S

son gelismelerden haberdar edersin hocam musaitim genelde asıl ben tesekkur ederim
  18. S

saglik hekimine soyle gorunumu bozan ortopedik bozukluk maddesini açsın sevk edilecegin hastanede de muayeneni ona gore yapsinlar tüm spinal mr tüm spinal röntgen için istem açsın
  19. S

skolyozun disaridan belli oluyorsa omuz cizgisinde asimetri varsa kalça cizgisinde asimetri varsa derecesi muaf olabilecegin kadar fazladir 1735418123 msü'de otu boku bahane edip eliyorlar seni de almazlar hocam 1735418403 hocam halluks varusta o dereceye sahipsen ikinci parmağında da...
Geri