Arama sonuçları: *

1. O

Itopyanın iade süreçleri

fikirlerini saygılı şekilde yazan insanlara saygı duyarım. buradaki amacımı daha önce de yazdım. daha fazla insana ulaşabilmek ve insanları böyle firmalara karşı uyarmak. bknz: bir sürü kişi daha önce bu markadan darbe yemiş. mesela, benden önce bu sitede böyle bir şikayetleri olan kişileri...
  2. O

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

aynı kişilerin ortak hesabı ya da itopyadan nemalanan tipler saldırıya devam ediyor. engelliyorum ama başka hesaplardan giriş yapıyorlar.
  3. O

Itopyanın iade süreçleri

itopyadan nemalanan kişilerden biri daha. ya da aynı kişilerin ortak hesabı. 1733128532 aynı taktikte reaksiyonlar, dini kelimeler. klon kullanıcı. bana saldırmasındaki etkenlerden biri de siyasi muhtemelen.
  4. O

itopya mağdurlarına tavsiyem, hiç zaman kaybetmeden tüketici hakem heyetine başvurun. konu hakkında elimden geldiğince yardım ederim.
  5. O

https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopyanin-iade-surecleri.1033523/page-3#post-9346008 dostlar, başlığımın altında millete yardım edenlere saldıran, itopyadan nemalanan bu ** hakkında da bir şeyler yapalım.
  6. O

geçmiş olsun. günlerdir itopya iade süreçleri ile ilgili tecrübelerimi paylaşıyorum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopyanin-iade-surecleri.1033523/page-3#post-9346008 tek amacım; insanlar böyle satıcılardan alışveriş yaparak başlarına böyle şeyler gelmesin ve bu tür firmalar devam...
  7. O

Itopyanın iade süreçleri

otostik gibi yorumlar yazıyorsun. neyse diyerek hastalıklı gibi yorum yazmaya devam ediyorsun. bitmez senin gibiler bu ülkede. bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde. 1733123198 2 gram aklımla senin olmayan beynine her şeyi yaparım.
  8. O

Itopyanın iade süreçleri

senin bildiğin kadar millette biliyor rahat ol. 1733123025 sen yardımcı olma.
  9. O

Itopyanın iade süreçleri

senin bildiğin kadar millette biliyor. rahat ol.
  10. O

Itopyanın iade süreçleri

boş bir cevap daha
  11. O

Itopyanın iade süreçleri

10. gündeyiz. itopya hala iade YAPMADI
  12. O

Itopyanın iade süreçleri

9 gün oldu ve itopya denilen firmamsı yer iademi yapmadı. 9 gün boyunca paramı kullanıyorlar. klavyeyi de başkasına satıp o parayı da kullanıyorlardır. adalet olsa bunların tepesine anında inerdi. millette utanma, ahlak olsaydı asla böyle bir şey yapmaya cesaret dahi edemezlerdi.
  13. O

Black Friday Rezaleti⚠️

ülkenin ekonomisi ortada. paramızın değeri her gün düşüyor. pamuk ipliğine bağlı. kimse kurumlara güvenmiyor. tarikatçı tiran, vergi üzerine vergi bindiriyor. kimse yarın ne olacağını bilmeden güne uyanıyor. bunları yazarken bile korkarak yazıyoruz. böyle bir ortamda ben indirim beklemiyordum...
  14. O

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

daha önce hiç gamepad kullanmadığım için aklıma takılanlar var. gamepad olarak sadece Logitech G F710 modelini duydum. klavye ile oynuyorum. klavyenin gamepad'den daha iyi olduğunu duyduğum için hiç almadım. 1. sizce gamepad mi klavye mi? 2. f10 ile bunun arasında ne fark var? bu neden daha iyi?
  15. O

Itopyanın iade süreçleri

8. gündeyiz ve iadem hala yapılmamıştır. en son müşteri hizmetlerine bu durumu sordum. iademin onaylandığını ve 10 iş günü içinde yapılacağını söylediler. 8 gündür bekliyorum. 10 iş gününe 4 gün de hafta sonlarını eklediğinizde 14 gün yapıyor. 14+ 8 = 22 gün yapmaktadır. thh süreci...
  16. O

Öneri GameBooster GB-2719FQHD 27" 180Hz 2k 0.5ms alınır mı

ben yandım başkası yanmasın :D
  17. O

F/P Robot Süpürge önerebilir misiniz?

umarım sorunsuz olur bu sefer. kullanınca deneyimleri de yazarım buraya. 1732909767 bu cihazi yeni gördüm. özellikleri fiyatına göre iyi görünüyor. inceleyeyim biraz.
  18. O

F/P Robot Süpürge önerebilir misiniz?

roborock hep en çok satanlarda ama s8 çok pahalı q8 daha uygundu. ben de daha yeni Dreame L10S Pro aldım. bununla arasında ne fark var? bu ürün hakkında yorumu olan var mı acaba? incelemelerini dinleyerek sipariş vermiştim. eğer olumsuz bir durum varsa iade edeyim yol yakınken.
  19. O

Bilgisayar montajına 1k vermek istemiyorum.

geri parçalarına ayırmadım. yanlış anlaşıldı sanıyorum. sadece power led ışığı yanmıyor dedim.
  20. O

Bilgisayar montajına 1k vermek istemiyorum.

asus z790 gaming wifi 7 anakart xigmatek anubis pro 4fx atx kasa vatan bilgisayardan almıştım. onlar toplamışlardı.
Top Bottom