Arama sonuçları: *

1. E

Royal Kludge RK918 Alınır mı?

Çok sevindim hocam, umarım benim memnun kaldığım kadar memnun kalırsınız. :)
  2. E

Selamlar hocam, evet ring ışıklarını kapatmak mevcut. FN + PGDN tuş kombinasyonu ile modunu değiştirmekle kalmayıp kapatabiliyorsunuz ancak önceden bahsettiğim gibi ben bahsettiğim uygulamadan ringin static modundaki rengini değiştirememiştim. Bunun için FN + PGDN kombinasyonuyla static modu...
  3. E

Hocam selam, forumlara fazla bakmadığım için yeni gördüm. Yerlerini ezbere bildiğin sürece sıkıntı yok, gayet kolay bir şekilde alışılıyor. Ring ışığının statik modda sadece yeşilde yanması sinirmi bozuyordu FN + PAUSE tuşu kombinasyonunu bulana kadar, onu hallettim kısacası :). Switchler bir...
  4. E

Selamlar hocam hemen size ilk deneyimlerimi anlatayım. Gayet güzel bir şekilde kutuya sarılmış bir şekilde geldi. İçinden tuşları çıkarmak için bir alet çıkıyor onun dışında başka bir şey çıkmadı yanlış hatırlamıyorsam. Sesi gerçekten çok güzel, yazdıkça yazası geliyor insanın. Klavye dizilimi...
  5. E

Gaming kulaklık önerisi

Takım arkadaşlarım beni net duyduğu sürece sıkıntı yok, bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum, ilk tercihim Cloud 2 olacak. 🥰
  6. E

Gaming kulaklık önerisi

Evet hocam cloud 2 hakkında bayağı iyi yorumlar duydum, sınırları zorlayıp yüksek ihtimalle onu alacağım. Güzel ses kasılır mı, ses kalitesi nasıldır, beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.🥰
  7. E

Gaming kulaklık önerisi

Akakçe'de en ucuz 2800'e buldum, eğer ay sonuna kadar fiyat artışıyla karşılaşmazsam alacağım.:D Yine de her ihtimale karşı yedekte bir seçenek daha tutmak istiyorum. Hyperx Cloud Stinger serisi var 2k bandında, sizce cloud 2 yerine tercih edilir mi olası bir zam durumunda?
  8. E

Gaming kulaklık önerisi

Selamlar arkadaşlar, CS2 oynarken güzel bir şekilde ses kasabileceğim, sesimi de karşıya güzelce iletebileceğim bir kulaklık arıyorum. Bütçem 2000, en fazla 2500'e kadar çıkabilirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
  9. E

Teşekkürler hocam, sipariş verdim. Umarım pişman olmam.
  10. E

Selamlar arkadaşlar, Sorum başlıkta olduğu gibidir. bir sıkıntısı, kroniği var mıdır? Anti-ghostinge sahip midir? Mekanik olması, hot-swap olması benim için bir artı. Bu bütçe bandında önerebileceğiniz başka klavyeler varsa bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Top Bottom