Arama sonuçları: *

1. Y

Bios açılmama sorunu

Merhaba donanım arşivi sakinleri. Bende biosun açılmaması sorunu var. Bunu düzeltmek için bios pilini çıkar tak da yaptım clearcmos da ama sorun düzelmedi. Bios pilini ilk defa çıkardığımda ve geri taktığımda direkt kendi kendine girmişti bios ekranına. Ekranda boot failure detected yazıyordu...
  2. Y

BİOS AÇILMAMA YA DA SİYAH EKRAN GELME SORDUNU

bios pili tam olarak nerde bulamadım da
  3. Y

BİOS AÇILMAMA YA DA SİYAH EKRAN GELME SORDUNU

Merhaba. Ben geçen gün bios güncellemesi yaptım. Bios bazen açılıyordu bazen açılmıyordu güncelleme yaptıktan sonra. Şimdi hiç açılmamaya başladı. Ya da açılsa da siyah ekran yani bios ekranı gelmiyor. Bios açma sebebim de secure boot açmak. Aslında secure bootum biosta açık ancak msinfo da...
  4. Y

Valorant donma sorunu

Pardon yazmayı unutmuşum rtx 4060 ryzen 5 7600
  5. Y

Valorant donma sorunu

Merhaba. Ben valoranta girdiğimde bilgisayarımın sıcaklık değerleri normal olmasına rağmen donmalar oluyor fps 700ken bir anda donuyor sonra tekrar çıkıyor fps sonra bir daha donuyor ama sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem gayet yeterli bir sistemim var hem de cs2, gta 5 ve rocket...
  6. Y

Valoranta girince pcde donma

Nası yaptığını tam olarak anlamadım hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olabilir misin?
  7. Y

Yeni sistem valoranta girdikten sonra donma sorunu

Silip tekrar yükledim fakat aynı sorun olmayan devam ediyor. Ama ben bu sorunun valoranttan kaynaklı olduğu düşünüyorum çünkü rocket leaguede böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  8. Y

Yeni sistem valoranta girdikten sonra donma sorunu

Merhaba ben yeni bir sistem topladım. Bu sistemde valoranta girdiğimde oyunda donmalar başlıyor ve oyundan çıktığımda da bu donmalar devam ediyor. Ve bu sorun yaşanırken de sıcaklık değerleri normal. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartı: Rtx 4060 İşlemci: R5 7600 Daha fazla sistem...
  9. Y

Yeni sistemde donma sorunu

Link. Galiba sadece valoranat girdikten sonra başlıyor sorun. Şimdi başka oyunlarda da deneyeceğim
  10. Y

Yeni sistemde donma sorunu

Merhaba ben yeni bir sistem aldım. Fakat bu sistemde sorunlar çıkıyor. Sıcaklık değerleri çok düşükken oyun birden donuyor tekrar geliyor sonra tekrar donuyor bu sorun nasıl düzeltelebilir?
  11. Y

30000 bütçe sistem tavsiye

Merhaba ben bugün bir sistem alacaktım bu sistemi de kendime göre düzenlemiştim ve bugün de sipariş edecektim fakat itopyada benim sistemimin ekran kartı tükendiği için sipariş edemedim. Sistem bu. Bana bununla aynı fiyatlarda ve çok benzer bir sistem bulabilir misinin?
  12. Y

Hazır sistem aldığımda içinde soğutucu gelir mi?

Neyse neyse ondan vazgeçtim 29700 iyi fiyat
  13. Y

Tamam zaten koyacağım ama bütçem o kadar fazla değil bu yüzden anakartı A620 alsam yeterli olur mu?
  14. Y

Yetersiz mi kalır yani bir de bütçem bu civarlarda olduğu için anakartın bi düşük modelini alsam ve soğutucu alsam iyi yeterli olur mu?
  15. Y

Merhaba ben hazır sistem almak istiyorum. Hangisini alacağıma da karar verdim. Bu atacağım hazır sistemi aldığımda kutudan soğutucu çıkacak mı ve soğutucu yeterli olacak mı? Sistem
  16. Y

Bu sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı arkadaşlar?https://www.itopya.com/modart-satisfaction-v3-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-_h26374?p=7581_1-24309_1-24202_1-26826_2-23707_1-24974_1-56_1
  17. Y

Pc toplamama yardım edicek (ücret karşılığı yapabilirsiniz)

Bana yardımcı olabilir misiniz? Nvidia sistem iyi olur olabiliyorsa 25K bütçe ile
  18. Y

Bu iki sistem içerisinden hangisi alınmalı? Fiyat farkına değer mi?

Merhaba ,hazır sistem almayı düşünüyorum. İki tane sistemim var arasında yaklaşık 5000 lira fark var sizce hangisini almalıyım? R5 5600 darboğaz yaptığı için ve ddr5 olduğu için 2. Sisteme o kadar fiyat farkı verilir mi? Son olarak da almamı önerdiğiniz sistemde yapmam gereken değişiklikler var...
Geri