Arama sonuçları: *

• Users: GGece
  • Order by date
  1. GGece

Steam mi çöktü 25.06.2025(STEAM DÜZELDİ)

şu an düzeldi
  2. GGece

Rematch Xbox ağı oturum açma hatası veriyor

az önce ben de steamden oturum açamadım attı
  3. GGece

İPHONE 13 ALACAĞIM HANGİ MAĞAZADAN ALAYIM

evet ben de öyle düşünüyorum ama işte iadedir cart curt o işlerde sıkıntı olmasın diye mağazadan alıcam bir de telefona ihtiyacım var 2 gün beklemek mantıklı gelmiyor
  4. GGece

stokları kesin bitirmişlerdir bugün uğrayayım
  5. GGece

teşekkürler dostum turkcellden alayım o zaman aksesuarıda beleşe getiririm belki 1730883278 direkt alıp çıkcam zaten
  6. GGece

arkadaşlar sa iphone 13 alacağım kredi kartına tek çekim olarak hepsiburadada 34k ama mağazada elden teslimde 36k ya satıyolar en sağlamı mağazadan almak diye düşünüyorum turkcellden falan mı yoksa mediamarkttan mı almalıyım
  7. GGece

ZEN BROWSER REKLAM ENGELLEYİCİ NASIL EKLENİR

arkadaşlar braveden zene geçtim ama reklam engelleyiciyi bulamıyorum nasıl bulup ekleyebilirim destek olursanız sevinirim
  8. GGece

36bin TL'ye ekran kartsız sistem toplama

bence on numara sistem ama daha iyi anlayanlar vardır bu fiyata tertemiz seçmişsin belki farklı sitelerde daha uyguna çıkabilir emin değilim
  9. GGece

36bin TL'ye ekran kartsız sistem toplama

dostum am4 sistemden 5700x3d ile 450 fps altına düşmezsin valoda 16gb ram çekip am4 sistemle bile çıkabilirsin işin içinden
  10. GGece

Laptop soğutucu önerir misiniz

çöküyosa 95 e vurması lazım
  11. GGece

Minecraft Düşük Fps Sorunu?

dikkatli oku bulursun
  12. GGece

Assassin's creed 2 oynarken sanki deprem oluyor

yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler dostlar
  13. GGece

Assassin's creed 2 oynarken sanki deprem oluyor

beyler sistem çok iyi olduğu için ekstra frame girip bu saçma görüntüyü yapıyor olabilir mi sanki sürekli deprem oluyormuş gibi 1730045258 60 hz ye sabitlesem bile olmadı düzelmedi 1730045451 sinematiklerde yırtılma olmuyor
  14. GGece

Steelseries Arctis Nova 5 Wireless Alınır mı?

bende arctis 7+ var çok memnunum nova 5 i tam bilmiyorum açıkçası
  15. GGece

Kick için ekip arkadaşı arıyorum

25 yaş ama discord kapandığından beri hiç açmadım vpn ile girmeyi denemedim hiç
  16. GGece

Kick için ekip arkadaşı arıyorum

ben de katılmak isterim 15:00-00:00 çalışıyorum bu saatler dışında gelebilirim yanınıza
  17. GGece

Fatih Tarihteki en büyük Hükümdardır

yazdığın yorumu okuduysam mı? sence okumadım mı? gerçekten malum parti diye yorumladım iyi forumlar
  18. GGece

bir kelime ile tetiklenip hakaret savunan insan Atatürk ve en entelektüel sultanın kriz yönetiminden bahsetmesin mümkünse. belli ki hiçbir şey katmamış bu muhteşem insanlar bu arkadaşın karakterine
  19. GGece

gösterdiği kaynağı küçümseyip kendin kaynak sunmadan hahaha çok kitap okudum benim kadar okumadın muhabbeti yapıyorsun bu konuyu hiç tarih okumayan insan okuduğunda ona bir şey katmayacaksan neden böyle bir entry var amacı ne? onu konuşmak lazım aaa evet harika bir tespit yaptın fatih kesinlikle...
  20. GGece

kimse fatihe küfür etmedi fatih bir şey başaramadı demedi sen gereksiz yükselip hakaret ediyorsun insanları küçümsüyorsun. doğru şekilde tarih tartışmak farklı polemik yaratmak farklıdır insanlar senin doğruların içerisinde yüzmek zorunda değil
Geri