Arama sonuçları: *

1. M

Whatsapp fotoğraflarını bilgisayara nasıl aktarabilirim

Merhabalar, Arkadaşımla olan WhatsApp konuşmalarımda bulunan fotoğrafları bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Toplamda yaklaşık 19.000 adet fotoğraf ve 1 adet video bulunuyor. Telefonum iPhone 13 ve depolama alanım tamamen dolu. Ayrıca bu fotoğraf ve videoları galerime kaydetmediğim için...
  2. M

2K Monitör mü 1080 P Monitör mü ? 5060ti

Tamamdır biraz daha düşünüceğim ilgin için teşekkür ederim.
  3. M

12 13 Yaşında.
  4. M

Yeğenim küçük olduğu için oyun kültürü çok şekillenmedi rekabetçi oyunlar mı oynar hikayeli tek kişilik oyunlar mı oynar bilemiyorum, burada aklıma 1080 p ye çeker istediğini rahatça oynar geliyor. 2k monitörü 1080p ye e çektiğinde bir problem çıkar mı ? İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim.
  5. M

Gigabyte GS27QA 2k IPS 180hz monitör alınır mı?

Ne yaptın aldın mı ? aldıysan nasıl memnunmusun?
  6. M

5060 Ti 16 GB ve i5-13400F 16 GB DDR4 RAM ile 2K monitör mü almalıyım, yoksa 1080p mi? Çok kararsız kaldım. Yeğenime alacağım ve DLSS gibi grafik ayarlarını kısmak gibi şeylerden çok anlamıyor. Daha yaşı küçük , ileride işine yarayabileceğini düşündüğüm için 2K almak istiyorum. Birde 2K monitörü...
  7. M

Yapay zeka ile fotoğraf çizdirmek.

teşekkür ederim picma programı üzerinden biraz yapabildim.
  8. M

Chat gpt, playground. Ancak hiç birinde istediğime yakın bile olamadı.
  9. M

Bir kaç saattir gpt ile dedem ile babamı tek bir karede fotoğrafını yaptırmaya çalışıyorum, ancak bir türlü çizdiremedim ya çok az benziyor ya alakasız kişileri çiziyor var mı bildiğiniz site program yardım ederseniz sevinirim.
  10. M

30k hazır sistem öneriniz

Tahminimce ikiside aynı oranda oynanır.
  11. M

6. sınıfa giden yeğenim için alıyorum. Bilgisayardan çok anlamaz, driver vs. ile uğraşmasın istiyorum. O yüzden sadece Nvidia tercih ediyorum. Zaten monitörü 1080p, bu da yeğenimi çok uğraştırmaz herhalde. İstediğim markayı belirtmeyi unutmuşum, kusura bakmayın.
  12. M

arkadaşlar 30 31 max 32k bandında bütçem var monitöre sahibim. sadece oyun odaklı bir pc dizmek istiyorum bildiğiniz indirimde veya şuan çok uyguna olan sistemler varmı ?
  13. M

Forza horizon 4 npc problemi

Herkese selamlar. Forza horizon 4 single player oyuncusuyum. Dikkatimi çeken bir şeyi paylaşmak istiyorum: Forza Horizon 5 çıktıktan sonra, Forza Horizon 4'teki NPC araçların kademeli olarak oyunun akışını bozacak şekilde davranmaya başladığını fark ettim ve son 3-4 aydır oyundan eskisi gibi...
  14. M

Rtx 4060 ti ile i5 9400f ?

çok teşekkür ederim herkese.
  15. M

Dar boğaz abartılı olmaz ümidiyle alacağım ilgilenen herkese teşekkür ederim.
  16. M

macfit bu fiyata değer mi

Çok pahalı mahalle salonları + supplement daha iyi gelişim sağlattırır.
  17. M

Çözüldü✓ Pcye goruntu gelmiyor.

Kasanızı söküp taktınız mı yeni bir parça eklediniz veya çıkarttınız mı ?
  18. M

Yeni bir kasa alma fikrim yok, ne yapacağıma tam karar veremiyorum. Bütçem yalnızca ekran kartını yenilemeye yetiyor. Şu anki anakartımı ;SSD, M.2 SSD ve RAM slotlarının hepsini doldurdum. Şu an eksik olan sadece ekran kartı ve işlemci.
  19. M

i5 9400F işlemcim var. Şu an fiyatlar gözüme uygun geliyor, Galax RTX 4060 Ti 8GB almak istiyorum. İlerleyen zamanlarda anakart ve işlemci güncellemesi yapacağım. Şu anlık beni 7-8 ay idare eder mi? Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım? 100 FPS alacağım bir oyunda 20-30 FPS değerleri görme...
Geri