Arama sonuçları: *

• Users: asiwe
  • Order by date
  1. A

Android Eski telefondaki WhatsApp mesajlarına ulaşabilir miyiz?

Hocam zaten dediğiniz qr kodu taratarak yeni telefona aktardık ama yeni telefona mesajların çoğu gelmemiş. Eski telefondaki mesajlara bi şekilde ulaşabilirsem eski telefondaki mesajları yedekliycem yeni telefona sıfırdan wp kurup yeni yedekle wp'a giriş yapıcam. Ama eski telefondaki whatsapp'ın...
  2. A

Onu bilmiyorum işte Android, gemini ve chatgpt "Android > media > com.whatsapp > WhatsApp" ın içinde "msgstore.db.crypt14" gibi bir dosya olur onu yedekle dedi.
  3. A

Selamlar, babama dün yeni bir telefon aldık. Her şeyi yaptık, sadece WhatsApp kalmıştı. WhatsApp'a numarasıyla giriş yaptık ve giriş yaparken fark ettik ki babam WhatsApp mesajlarını Gmail'ine yedeklememiş. Yeni telefondaki WhatsApp, Gmail'de bir yedek yok dedi ve bir karekod çıkarttı. Bunu...
  4. A

HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Gaming Headset 4.654,05 TL

Arctis nova 5 itopyada 5500 lira. Sizce cloud 3s wireless mı yoksa arctis nova 5 mi?
  5. A

Robot süpürgeye bu kadar para verilir mi ?

Biz geçen sene istasyonlu, çok da kompleks olmayan bir robot süpürge almıştık. Süpürdükten sonra istasyona gidip haznesine topladığı şeyleri istasyona aktarıyo işte. Ve hayatımızı o kadar kolaylaştırdıki anlatamam. Robot süpürgeye ne kadar verirsen ver değer bence. Mesela süpürgede mop özelliği...
  6. A

44.000 TL'ye bu sistem sizce nasıl?

Tüm sitelere baktım 16gb 5060ti'lı en mantıklı sistem bu. Direkt en ucuz sistem bu yani. Ama yine de 44.000'e iyi mi sizce? İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB AMD TL-C12C 4 x 6mm Isı Borulu AMD Uyumlu...
  7. A

Windows 10'da Güncellemeyi Nasıl Kaldırırım?

Eksik bir güncelleme yok ve dediğim gibi sistem geri yükleme noktası maalesef güncelleme sonrasında var. Daha eskisi yok.
  8. A

Baktım en uzak tarihli sistem geri yükleme noktası 01.10.2025. Hem sistem geri yükleme noktasına gitmiş olsaydım 1 aydır bilgisayara kaydettiğim dosyalar vs gitmez miydi?
  9. A

Arkadaşlar selam, 11.09.2025 tarihinde Windows'un otomatik yaptığı güncelleme yüzünden sorunlar yaşıyorum. Mesela, sağ alttaki tarih ve saate tıkladığımda eskiden takvim açılırdı, artık tıkladığım halde hiçbir şey olmuyor. Sonra, uygulama vs. arattığımız yerdeki fontlar garipleşti ve bunun gibi...
  10. A

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Direkt siparişlerim kısmında iade et ya da iptal et gibi seçenekler yok mu? Yoksa çok saçma illa mail mi atılacak böyle basit bi işlem için
  11. A

8255 liraya 64GB (2x32GB) 6400MHz CL32 DDR5 ram alınır mı?

Biraz araştırdım da flare s5'ler intel in xmpsine göre flare x5'ler amd nin exposuna göre ayarlanıyomuş. Arkadaşın attığı bu rami almak daha mantıklı olabilir. https://www.itopya.com/gskill-64gb-2x32gb-flare-x5-6000mhz-cl30-ddr5-amd-expo-siyah-dual-kit-ram_u25046
  12. A

Aradaki 400mhz için fiyat farkını ödemeye değmez mi? Bide benim attığım s5, senin attığın x5 diye geçiyo aralarında bir fark var mı acaba?
  13. A

Bu mu? Eğer buysa benim attığımla bunun arasında mhz farkı var.
  14. A

Arkadaşlar 64gb ram almam gerekiyor. Anakartım ASUS PRIME B650M-R. Bu rami buldum sizce alınır mı? Daha uyguna bulabilir miyim? İlla kit olarak almak zorunda değilim. Tek modül 32gb ram de önerebilirsiniz, iki tane alırım. GSKILL 64GB (2x32GB) Ripjaws S5 SİYAH DDR5 6400MHz CL32 1.40V Dual Kit Ram
  15. A

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

Fotoğraf atabilir misin ve sipariş tarihini söyleyebilir misin?
  16. A

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

@Fantastiktürk Monitör elime perşembe günü ulaştı. Ufo testi yapmıştım sorun yok gibiydi ama cs2de durum böyle bunun bir çözümü var mıdır acaba monitör ayarlarından falan bişey yaparak düzeltebilir miyim yoksa garanti ya da direkt satın aldığım yere mesaj atarak değişim mi istemeliyim...
  17. A

Vergi ile beraber gumruk sinirini gectim beni nasil bir surec bekliyor?

Evet eminim. Ürünlerin vergisiz fiyatı toplamda 838,82 lira demi yanlış anlamadım. Eğer öyleyse hiçbir problem olmaz. Temu almana izin vermez zaten.
  18. A

Vergi ile beraber gumruk sinirini gectim beni nasil bir surec bekliyor?

Vergi dahil değil o sınıra yani ortada bir sorun yok. Sorun olması için vergisiz halinin 30 euroyu geçmesi gerekiyor. Zaten temu o sınırı geçmene izin vermiyor
  19. A

Satıcı iade almıyorr

Resimleri farklı şekilde atmayı deneyin çok kalitesizler. Eğer whatsapp tan kendinize atıp sonrasından whatsapp webden bilgisayara kaydettiyseniz kendinize gönderirken hd seçeneğini seçin. Özellikle konuşma asla okunmuyor.
  20. A

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

FN B yapınca gözüküyodu galiba. Bi videoda tüm komutları tek tek gösteriyodu birazdan bulup atarım buraya 1730969017 5.00 da ilk gösterdiği şey
Geri