Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR ANAKARTLARDA İNDİRİM

Son 1 yılın en düşüğü gözüküyor akakçede
  2. N

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

32 gb (16*2) Cl30 var şu an ama bu fiyatlara 64 gbye mi çıksam diye düşünmedim değil? Farklı marka veya cl değeri mesela cl32 alsam uyumsuzluk olur mu?
  3. N

🔥İndirim North Odin Pro 26K DPI 750 IPS 70G Kablosuz Mouse 🔥1.999₺ ( Dip Fiyat )

E sporcuların tercihi demiş de bunu kullanan hangi esporcular var mesela? İlk defa duyuyorum markayı. Bir de youtubede bir tane İngilizce inceleme görmedim.
  4. N

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Oyun özelikle de fps için alacaksan IEM al derim hocam.
  5. N

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Sağolun hocam @Lloydˢᵗᵉʳ . Dün geldi mikrofon, Valorant ta denedim. Sesin baya iyi geldiğini söylediler. Bende boom arm olmadığı için, ürünle gelen ayakla kullandım ve görece uzaktaydı mikrofon. Kulaklık girişine de düşük kaliteli bir IEM vardı bende, onu bağladım. Sorunsuz ses aldım ama...
  6. N

Mikrofon arıyordum ve 700 liralık fiyatı görünce ne kaybederim ki diyip dün GK65 aldım hocam. Böyle bir yorum görmek sevindirdi. Ben online fps oyunlarında mikrofon olarak kullanacağım. Canlı yayın, podcast vs tarzı bir iş için almadım. O zaman işimi fazlasıyla görür anlaşılan.
  7. N

Mikrofon arıyordum. Bu hafta indirime giren var. Nasıl alınır mı
  8. N

❌İndirim Bitti! KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

Aynısının 1 tb olanı var. Alıp kenara atmaya değer mi acaba? Muhtemelen daha da artarak gidecek değil mi fiyatlar?
  9. N

North Bayou NB F80 bu masaya uygun mu?

Cevap için teşekkürler hocam. Görsel zor olmazsa paylaşabilir misin? Ya direkt takıcam dediğin gibi ya da üstteki arkadaşın yaptığı gibi takoz koyarak halledicem. Delmek istemiyorum çünkü 1765467799 Pratik bir çözüm olmuş, yapması da basit. Teşekkürler
  10. N

İstanbuldayım hocam. Bir alayım bakalım nasıl olacak tutucu
  11. N

arkada da var hocam, 4 tarafı profille çevrili 1765455404 evet o profil işi bozuyor. yeni masalarında profilleri içeri almışlar rahat takılır. sizde sorun çıkmadıysa taşıma açısından, ben de alıyorum o zaman.
  12. N

Bilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi? Masa
  13. N

Phanteks XT PRO ULTRA Black 4020TL (satıcı inventus)

Kasa arayanlar göz atsın. Yazın bunu alıp kasa topladım. 4 tane 140 mm fan ile gelmesi de avantaj. Manyetik toz filtresi de var üstte. Malzeme kalitesi de iyi
  14. N

🔥İndirim İnventus Kasa İndirimleri

Phanteks XT Pro Ultra kullanıyorum, memnunum. İçinden çıkan fanlar da kaliteli 140 mm.
  15. N

🔥İndirim 🔥Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Klavye 1800 TL🔥

Çok geç mesajlar, bugün ortaokula nasıl gideceksin 😅😅 başında beri manipülasyon yapıyorsun. Ben manyetik seviyorum ve sırf kablosuz diye membran mı kullanayım dedim. Sen aldın konuyu mekanik daha iyi git mekanik kullana getirdin. Ayrıca 1-2 ms veya fazla, benim için önemlisi ise sana ne oluyor...
  16. N

Hobi işi bu para gömüyoruz. Sen 1000 tl mekanik ile devam 🤣🤣
  17. N

senin gibi 1000 tl'lik manyetik klavye kullanmıyorum yalnız ben :D:D:D o nedenle mekanik klavyene devam et sen, bekleme yapma
  18. N

Sen hala uyumadın mı yahu. Sen Aula almaya kullanmaya devam et. Benim işim manyetik switch veya tmr klavye ile. Tepe tepe kullan Aula'nı ne diyim.
  19. N

Ben kimin mesajı alıntılamışım ilk olarak bir bak. Benim mesajımı alıntılayıp laf sokmaya çalışırken taklaya gelen sensin. Ben Razer al diye bir kelime mi çıktı ağzımdan. Manyetik switch kablolu çoğu dedim hepsi bu. Gaza gelen sensin. Hadi git uyu yarın okul, ebeveynlerin kızar birazdan
  20. N

Yeni nesil cidden okuduğunu anlamıyor. Sosyal medyada ekran kaydırmaktan olsa gerek. Benim ilk mesaja gidip okuma zahmetine girersen manyetik switch almaktan bahsediyorum. Razer alalım diye bir mesajım var mı, git oku önce. Razerin hangi switch olduğunu biliyorum sen o kafanı yorma. Git biraz...
Geri