Arama sonuçları: *

1. A

Lenovo Legion 5 pro ve Türevleri

Monster abra a5 bilgisayarım var (https://www.epey.com/laptop/monster-abra-a5-v21-4-5.html) 1 senedir kullanıyorum bilgisayarın performans olarak hiçbir sıkıntısı yok ama deli gibi ısınıyor ve manyak fan sesi var, en basit oyunlarda bile deli gibi ısınıyor. Değiştirmek istiyorum Lenovo Legion 5...
  2. A

Nothing cmf buds 2 bluetooth kulaklık

Nothing cmf buds 2 almayı düşünüyorum sitelerden fiyat araştırması yapıyordum, hepsiburada Nothing Türkiye satıcısı dışında her yerde 2.300-2500 TL arası fiyatı değişiyor, hepsiburada da ise 1.800 tl (https://www.hepsiburada.com/nothing-cmf-buds-2-siyah-p-HBCV00008ZZKAZ). herhangi bir indirim...
  3. A

Gta 5 Premium Edition Türkçe Yama

İlk defa GTA 5 oynuyorum. Epic'te Premium Edition ve Enhanced Edition olmak üzere 2 versiyon vardı. Premium Edition'u indirdim. Şimdi de güzel bir Türkçe yama arıyorum. Mümkünse çeviri orijinalden direkt çeviri olsun, editörlerin kendilerinden bir şeyler kattığı kültürü değiştiren yamaları...
  4. A

Assasin's Creed Valhalla

Steamde Assasin's Creed oyunlarında güzel indirimler var. oyunun ismi dışında bir bilgim yok. Oyunlar birbiriyle ne kadar bağlantılı, Assasin's Creed Valhallayı almak istiyorum ama hikayesini de çok kaçırmak istemiyorum. 3 tane oyununu alabilecek bütçem var hangilerini alayım önerileriniz...
  5. A

Monster İşlemci Sıcaklıkları Hep 90 Derecelerde (Cs1.6)–Bakıma Göndermeli Miyim?

Selam arkadaşlar, Bilgisayarım Monster Abra A5 v21.4.5 Intel® Alder Lake core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® 6 GB RTX 3050 75W. 144Hz ekran. 32 GB RAM. 1TB SSD. Bilgisayarımı alalı 1 sene oldu neredeyse. Bilgisayarımı aldığım günden beri işlemci sıcaklıkları oyunlarda hep 90 derecelerde takılıyor...
  6. A

Windows 11 oturum açma şifresini değiştiremiyorum.

Bilgisayarı aldığımda kurulumu yaparken şifre oluşturmuştum ve şimdi değiştirmek istiyorum ancak yapamıyorum.
  7. A

Arkadaşımda Monster Abra A7 v5.2.1 var satacak. Piyasası nedir?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v5-2-1/?srsltid=AfmBOopkUIl9LvVL1b6ej8QboQKfIrVmaDATSyLo4T4MVJxxMIMLu-bM Bilgisayar bu. Bilgisayarın durumu: Batarya ölü. Çok bakım yapılmadan kullanılmış. Verecek daha fazlada bir detay bulamıyorum. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım...
  8. A

Bilgisayar Mühendisliği

Soruyu Oyun Tasarım-Kodlama başlığında soruyorum ancak bu başlıktan ziyade daha kapsamlı düşünerek cevap verirseniz sevinirim. Herkese merhabalar. Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım ama bölüm hakkında çok bilgim yok. Sorum: Bilgisayar mühendisliği boyunca veya mezun olduğumda çalışacağım...
  9. A

Bilgisayar Mühendisliği

Soruyu programlama dilleri başlığında soruyorum ancak programlama dillerinden ziyade daha kapsamlı düşünerek cevap verirseniz sevinirim. Herkese merhabalar. Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım ama bölüm hakkında çok bilgim yok. Sorum: Bilgisayar mühendisliği boyunca veya mezun olduğumda...
  10. A

Monster Abra A5 V21.4.5 ısınması hakkında.

Teşekkürler hocam
  11. A

maalesef danışmadım. iade hakkım var diye biliyorum ama düşüneceğim biraz daha vakit geçireceğim. muhtemelen değiştiririm gibi. 1728488668 hocam bilginiz varsa bana 40k lık laptoplar önerir misiniz. freedos olmazsa iyi olur
  12. A

hocam yazılım mühendisliği okuyan bir arkadaştan tavsiyeler alarak araştırma yapmıştım ve darboğaza dikkat et demişti. araştırmalarım sonucu elimdeki en uygun seçeneğin bu olduğunu düşünerek aldım. bilgisayar mühendisliği okuyacağım.
  13. A

Merhaba değerli kullanıcılar daha 2 gün önce (7 ekim pazartesi) Monster Abra A5 V21.4.5 elime ulaştı. Geldikten sonraki gün (8 ekim salı) CS2 indirdim. Oyunda 94 derece maximum cpu sıcaklığı sıcaklığı gördüm (control center'dan kontrol ediyorum) oyundayken 90 derece üstü olduğunu biliyorum...
Geri