Arama sonuçları: *

1. S

Ücretsiz subdomain veriyorum

10 gun sonra domaınımle hostingim bıtıyordu,iyi denk geldi açma imkanınız varsa çok iyi olur
  2. S

Aj159 pro 8k ayarındayken 2k alıyorum

selamlar, birkaç gün önce aj159pro aldım drıver falan kurdum 8k hz ayarlıyken maks 2300hz alıyorum.Mouse ile dongle arası mesafe 10cm falan İşlemcim i5 12450h laptop işlemcisi ekran kartı onemsız ama 4050 var.Sizce sebebi nedir cıhazla alakalı olabılırmı destege yazayım mı?
  3. S

144 tane 5V LED Arduino Uno da çalışır mı?

arduıno cıkıs pınlerı makxımum 5v 200ma destekler bırkac ledı anca calıstırırsın bunun ıcın role tarzı moduller al elektrik gucunu daha buyuk bır guc gırısınden verıp acma kapatma gıbı sınyallerı arduınodan yaparsın
  4. S

Temu Ajazz Aj159 Pro ne kadar sürede gelir?

bendede aynı şekil,en gec bi bucuk-iki haftaya gelir gibi
  5. S

CS2 packet loss sorunu(1000mbpse rağmen)

bebeler benım ıp mle bana bırsey yapamazlar o konuda rahatım ve laptop kullanıyorum ya sureklı cantaya koy gerı cıkar evde de wıfı kullanıyordum ama uzun bı ethernet kablosu buldum suanlık onu kullanıyorum kayıp vs yok kafa rahat
  6. S

CS2 packet loss sorunu(1000mbpse rağmen)

turknet kullanıyorum laptopda wifi bağlantısı ile cs2 oynarken packet loss oluyor arabandı 2 tike aldım oyunda ama hala %10a kadar çıkıyor aldıgım download ve upload bu şekilde. yaşayan varmı cozumu nedır?
  7. S

Düşük bütçe (1000tl altı) için gaming kulaklık önerisi

Laptop kullanan bırısıyım oyun da oynuyorum bazen ve artık gamıng kulaklıga ıhtıyacım oldugunu farkettım,sızlerın onerısı varmı kullanan begenen veya kronık sorunlu alınmaz dıyen
  8. S

VXE Mad R vs Atk Blazing Sky F1 Hangisi Alınır

Çok arada kaldım hangisi daha iyi daha kullanıslı https://www.atk.store/products/vxe-mad-r-series-wireless-mouse?srsltid=AfmBOoqzYZGg-tmCK-S22mN9n7OdCjX84VuyGg2xRD-uCP858L8BEzNz&variant=45944994660570...
  9. S

Yardım Vxe R1 vs Darmoshark M3S Pro vs Darmoshark M3 Pro Hangisi Alınır

malzeme kalitesi açısından hangisi daha kaliteli peki
  10. S

Yardım Vxe R1 vs Darmoshark M3S Pro vs Darmoshark M3 Pro Hangisi Alınır

Selamlar bu 3 mouse arasında kararsız kaldım urunlerın dongle la beraber almayı dusunuyorum sizce hangısı daha iyi kullanan bilenler yardımcı olsun lütfen https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vxe+r1&_ss=e&_v=1.0&variant=47501043630273...
  11. S

1300TL oyun için kablosuz mouse önerisi

ajaz cıkınca bu fıyat ıcın beklentim yukselmıstı bıraz haklısınız,attıgınız model guzele bezıyor dongle da alıp kullanırım Teşekkürler
  12. S

aj159 harici bu fiyat bandında 8k hz olan başka mouse yokmudur piyasada 1732703264 1000hzden yüksek model varmıdır bu fiyatlarda
  13. S

önerilere açığım şuan corsair katar pro kablolu var bir sıkıntıısı yok yükseltmek için sizlere danışıyorum
Top Bottom