Arama sonuçları: *

1. E

Yardım 20K bandında telefon önerisi

Reis çok anlamam da A55 aldım ben fena telefon değil şuan amazonda 16 civarına satılıyor.
  2. E

Sistemde Değişiklik Olmalı Mı?

Reis çok bu ayrıca orda takılacak bir şey lazım bana.
  3. E

Sistemde Değişiklik Olmalı Mı?

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu vatana giderek bu sistemi alacağım. Orda 2 adet kule tipi bulunuyor. Soğutmada herhangi bir sorun yaşatır mı bunlar? Sisteme herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Soğutma ile fiyat 44 oluyor. Parça tavsiyeniz var mıdır? Yarın alacağım sistemi. Veya farklı bir sitede...
  4. E

40K Sistem Özelleştirme

Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler. Fakat son durum bilgisayar vatandan alınacak. Vatandaki o kule tipi soğutucular çok mu kötüdür?
  5. E

40K Sistem Özelleştirme

Böyle iyi midir? 1730206079 Benim açımdan vatandan almak daha iyi olacaktır çünkü kendime almayacağım alan kişi görerek almak istiyor. Vatandan alırsak ordaki kule tipi soğutucular çok mu kötü kalır? 44 45 e kadar çıkılabilir.
  6. E

40K Sistem Özelleştirme

Taksit olayından dolayı vatandan alacağım. Soğutucu olarak vatandaki soğutuculardan hangisini almalıyım?
  7. E

40K Sistem Özelleştirme

Arkadaşlar vatana giderek bu sistemi alacağım üstüne neler eklemeliyim kule tipi soğutucu olarak vs. SİSTEM
  8. E

4070 Super sistem 42.499 TL Kaçırmayın.

kasımda mı satışa çıkacak?
  9. E

50K'ya Bu Sistem Alınır Mı?

7500F de uyar bana SİSTEM mesela bu sistem gibi
  10. E

Arkadaşlar, bu sistemin benzerini vatanbilgisayardan toplayabilme şansımız var mı? Aynısı olması şart değil fiyat yine 40-50k arası olan. 32GB ram ve 1TB SSD şeklinde. Vatanda 3 taksit olduğu için oradan alacağım.
  11. E

Merhaba arkadaşlar, 50k'ya bu sistem alınır mı?
  12. E

ModArd kanalının Santos 7A sistem 42.499tl

Bu sisteme hangi soğutucu güzel olur?
  13. E

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi (50K)

Sistem önerebilme şansın var mı reis? 1728500135 Yok mu önerebilecek?
  14. E

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi (50K)

Merhaba arkadaşlar 50k civarına bir bilgisayar almak istiyorum, SİSTEM bu sistemi buldum içerisine "ASUS TUF Gaming LC II 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu" da ekleyerek almayı düşünüyorum. İşlemci ve ekran kartının gücü önemli benim için render alacağım o yüzden DLSS vs...
Top Bottom