Arama sonuçları: *

1. akifdk

Fiyat/Performans 600W PSU Önerisi

Geçici olarak faaliyetleri durdurmuşlar galiba
  2. akifdk

Parolapara ne tam olarak?
  3. akifdk

RTX 4060 + R5 5600 Sisteme sahibim ve Kernel Power hatası alıyorum. PSU'm Frisby'nin 600w'luk bir güç kaynağı. Sorunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, mümkün olan en f/p psu'yu önerir misiniz. (PSU'ya 6 tane fan bağlı + olarak işlemci curve optimizer + auto oc modunda)
  4. akifdk

Hiksemi marka flash bellek bu yazma hızlarına çıkabilir mi?

Windows kurarken lazım oluyor diye hızlı bir flash bellek almak istiyordum, karşıma bu çıktı. Yazma hızı 1545MB/s diyor, burada bir hata mı var? Yoksa gerçekten bu hızlara çıkabilir mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CY2PWJZG?psc=1&psc=1
  5. akifdk

Rival 600'den Rival 5'e geçilir mi? Mouse önerisi

"Önerilere açığım, belli bir bütçem yok parasını hakettiğini düşündüğünüz her mouse'u atabilirsiniz"
  6. akifdk

3000 TL M.2 SSD Önerisi

Alabiliyorsan Kioxa Exercia Pro 1TB almanı öneririm. Kendim yıllardır kullanıyorum gayet memnunum.
  7. akifdk

Rival 600'den Rival 5'e geçilir mi? Mouse önerisi

Uzun süredir Rival 600 kullanıyorum. Mouse'un kronik olarak scroll'u çalışmıyor ve yandaki pedlerin yapışkanları eriyor, uzun süredir kullandığım için alttaki skatezlerde erimeye başladı, yenisini de rival 600 skatezleri satılmadığı için tedarik edemiyorum. Mouse değiştirmeyi düşünüyorum ancak...
  8. akifdk

3.500TL'ye LS2 Rapid 2 alınır mı?

Yanlış anlaşılma olmuş kask ikinci el değil sıfır, tanıdık olduğu için indirim yapıyor. Kask seçimimi indirimle birlikte 6000TL'ye MT Thunder 4 olarak yaptım, kask hakkında bir bilginiz var mıdır?
  9. akifdk

bu fiyata sizin öneriniz nedir
  10. akifdk

tanıdığım bir yetkili bayi bana özel 3500tl'ye ls2 rapid2 satıyor alınır mı? kuryeyim kask almam lazım başka önerileriniz varsa bütçem 5000tl
  11. akifdk

Rival 600 Skatez önerisi

Rival 5 nasıldır peki, aralarında 3 kat fiyat farkı var şuanda. 1758543771 Özenli ve temiz kullanıcaksan alabilirsin ama düzenli olarak temizlemezsen ve çok uzun süre kullanırsan skatezlerden ve scrolldan yana problem çekebilirsin onun dışında bence gayet iyi bir mouse
  12. akifdk

Rival 600 Skatez önerisi

Bunları gördüm de çok iş yapıcak bir şeye benzemiyor. Siz kullandınız mı? Kullandıysanız artıları eksileri nelerdir söylerseniz iyi olur. 1758542983 İçini açmak istemezsen scroll'a üfle genellikle sorun toz ve kirden kaynaklı olduğu için çözülüyor. İçini açıp temizleyince uzun süre götürüyor...
  13. akifdk

Rival 600 Skatez önerisi

Evet mouseu uzun süre aralıksız kullanan biriyseniz hem elinizin sıcaklığından hem de mouseun ledlerinden dolayı ısınan yapışkanlar eriyor. Ben az bir şey yapıştırıcı takviyesi yaptım yıllardır bir sıkıntı çekmiyorum ancak scroll kronik sıkıntılı olduğu için skatez almam lazım
  14. akifdk

Rival 600 Skatez önerisi

Tam olarak emin değilim ancak 5 yıl olmuştur tahminimce
  15. akifdk

Rival 600 Skatez önerisi

Hem scroll'u düzeltmek için hem de skatezler eskidiği için yeni skatez almam lazım ancak satan hiç bir yer bulamadım.
  16. akifdk

R5 5600 için pahalı hava soğutma mı, ucuz sıvı soğutma mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Arctic Freezer 36 Duo sipariş ettim.
  17. akifdk

Hava soğutma için öneriniz var mıdır? Hangi işlemciyi kullanıyorsun?
  18. akifdk

RTX4060 R5 5600'lı bir sisteme sahibim. İşlemcinin kutusundan çıkan stok fanı kullanıyorum. Bu işlemci için pahalı bir hava soğutma mı almalıyım(Arctic Freezer 36 Duo 1400TL gibi) yoksa ucuz bir sıvı soğutma mı almalıyım? İleride işlemciyi R7 5800x3D ile değiştirebilirim
Geri