Arama sonuçları: *

1. balbantoglu

Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

Valla 2 senedir dual boot windows 11 ayrı bir diskte ise cachyos kullanıyorum. Oyun için Windows 11, takılmak için linux. Efsane oluyor bence denemeye değer.
  2. balbantoglu

🔥İndirim Titan Seat Throne Oyuncu Koltuğu 11299TL

İyi yapmışsın basmaya devam
  3. balbantoglu

🔥İndirim Titan Seat Throne Oyuncu Koltuğu 11299TL

Fiyat biraz pahalı görünüyor ama diğer koltukları da ele aldığımızda çok iyi. 14 Şubatta 10K lara kadar düşmüş. https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-titan-seat-throne-anthra-kumas-fiyati,1213010894.html 100tl farkla amazonda 9 taksit var. Buna ekstra bonus kartta toplam 500tl bonus...
  4. balbantoglu

10 ay garantisi kalmış g60sd ne kadar eder

sahibinden de ortalama olarak 30-35 bin bantlarına satıllıyor oradan bi şansını deneyebilirsin onun dışında sıfır fiyatı uçmuş gitmiş orayı fazla baz alma istersen
  5. balbantoglu

10-12K arası sağlam oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba sevgili dostlar yaklaşık 15 gündür oyuncu koltuğu arıyorum ve aşırı derecede kararsız kaldım. Bir sürü model olduğu için bir türlü karar veremedim. Size zahmet bu fiyat bandında en az sıkıntı yaratabilecek gaming koltuk tavsiyesi verebilir misiniz. Ofis koltuğu istemiyorum bunun yanında...
  6. balbantoglu

🔥İndirim Xiaomi 20.000mah 18 watt Powerbank 789 tl

hocam değişim olayları nasıl oluyor bu parti no lu gelirse iadesini mi sağlıyoruz aldığımız yere bende almak istiyorum da
  7. balbantoglu

🔥İndirim Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti 2392TL

makinayı kullanan biri olarak şarj konusunda çok iyi diyebilirim, sadece içinden adaptörü çıkmıyor onun dışında kaliteli makina
  8. balbantoglu

❌İndirim Bitti! Altınyıldız Basic Tişörtlerde 2 al 1 öde

1 saat olmuş ne ara bitti kampanya
  9. balbantoglu

🔥İndirim Xiaomi 20.000mah 18 watt Powerbank 789 tl

https://ty.gl/v286l8ynfpdb1 hocamlar attığın model trendyolda 999tl bu mu alınır yoksa 33w olanı mı kullanan var mıdır acaba?
  10. balbantoglu

Yardım 8000 TL'ye kadar oyuncu koltuğu tavsiyesi

Merhaba sevgili dostlar malumunuz fiyatlar uçmuş gitmiş bu konularda tecrübemde yok. Size zahmet bu fiyat bantlarında alınabilecek taksitli koltu tavsiyesi verebilir misiniz?
  11. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Şuan hala aynı bizde de herhangi bir gelişme yok bekliyoruz
  12. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Eyvallah hocam sağolasın
  13. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Hocamla bişey sorucam şerit ledlerde kumanda var ya onun yüzünden bir siparişi iptal etti uygulama heralde ondan mı acaba, eğer aldıklarınız varsa gelen link bırakır mısınız bu 5m olanlardan
  14. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Kargoya verilmiş mi 1768083636 Muhtemelen geçer hocam eğer süreyi soruyorsan, çünkü ortalamada 1 haftada teslim eden SheIn birden süreyi 3 e katılamaz heralde
  15. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Valla hocam İnşallah
  16. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Evet
  17. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Valla SheIn sipariş geçmeye izin veriyor. Sıkıntı olmaz diye düşünerek aldım ben de. Zaten mantıken de sıkıntı çıkaracak bişey yok içinde. Pilsiz saat zaten.
  18. balbantoglu

❌İndirim Bitti! İdefix Premiumlulara özel Havit Kulaklık 1TL (500 stok sınırlı)

Harbi şans valla ne zaman forumdan çıksam güzel bir fırsat kaçıyor bu 2 etti bugün
  19. balbantoglu

Shein indirimli ürünler

Bende ondan almadım:)
Geri