Arama sonuçları: *

1. C

Panelleyerek Kargomuzu Çaldılar

Hocam hukuki olarak iki taraftanda saldırıyorum gelişmeleri haber ediver 1728600831 Edeceğim *
  2. C

Ya kargoyu arkadaşıma gönderdim ondan içim rahattı. Ne bir kimlik var ne bir şey sadece gidip kargomu almışlar ve gitmişler. Bana gelince kimlik olmadan günah vermezler işlerine gelince veriyorlar. Kaldı ki kimlik göstermesi hukuken zorunlu avukatımla süreci en yakından takibindeyiz gelişmeleri...
  3. C

Hocam panelle alakası şu halde var biz normalde teslim kodunu verecek adamlar değildik. Çocuğun daire numarasına kadar telefonda konuşup uyku haliyle aşağıdayım yetiştirmem gereken kargo var diyip bağlayıp alıyor. Çocuğun evi takip numarasında gözükmüyordu.
  4. C

Siber suçlara bildirdim ekstra olarak yurtiçi kargo şubesinden de şikayetçi oldum. Abi Allahlarından bulsunlar 1728575052 Abi cihaz arkadaşıma gidecekti çocukta bir sorun yok adam resmen panelleyerek direk cihazımı alıp kaçıyor
  5. C

Hocam savcılığa göre bunlar yeni başlamış. Yeni bir sistem. Kargocuları manipüle ediyorlar. Yıllardır ilk defa başıma böyle bir şey geldi
  6. C

Arkadaşlar merhaba bunu gördüğüm bütün forumlarda paylaşmaya çalışıyorum tüm oyun ve donanım sevenlerin yardımına ihtiyacım var. Ağustos ayında kendime bir adet HP OMEN 17 CK2015NT satın aldım 84.999TL ye Araba hayalim olduğu için cihazı satmak adına sahibinden sitesine koydum ve birisi beni...
Geri