Arama sonuçları: *

1. W

Hangi kartı almalıyım 4070 tis

1. Mi alınır 2. Mi hangisi alınır https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gainward-rtx-4070-ti-super-phoenix-ned47ts019t2-1043x-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,520840882.html...
  2. W

45.000₺ sistem önerisi

Bütçemi aşıyor hocam ya muhtemelen attığınız zaman olurduda bakamadım ben
  3. W

45.000₺ sistem önerisi

Merhaba max 45k bütçem var bir sistem önerebilir misiniz? hazırda olur toplamada ama muhtemelen toplama olucak bu kriterlere görede 1. Kasa-ram-soğutma Rgb olması lazım almışken göze hitap etmesine önem veririm 2. 2 ssd girişi lazım elimde bir adet ssd var ve bir tane daha 1tb lik bir şey lazım...
  4. W

Deprem bildirimi neden gelmiyor?

Ne dayısı ya asıl siz dayısınız uyg. Ne demek bilmiyorsunuz yazmışım deprem ağı uyg. Diye anlatim istersen uyg. = Uygulama
  5. W

5.0 küçükmüymüş bilmiyordum büyük sandım tlf özelliği değil deprem ağı uyg
  6. W

Merhaba biliyorsunuz adana 5.0 deprem oldu ama bana bildirim gelmedi hatta pro sürümü almıştım bı ayarı vs. Mi var acil yardım
  7. W

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Son durum nedir hocam 2 saattir yorumları okuyorum beynim sulandı burda
  8. W

Uyguna ayakkabı nereden alınır

Selamlarımla dostlar bir ayakkabı arıyorum ama bulamıyorum daha önceden 1.5 senedir nike more uptempo giyiyordum ve haliyle eskidi 😂 yine bu tarzda more uptempo gibi uygun fiyatlı bir ayakkabı arıyorum 1k civarında tonny blwck flo vs. Varmış hiç bir bilgim yok alışveriş yapabileceğim neresi var...
  9. W

İphone kayıtsız kullanmak mümkünmü

Alacağım fiyata en lüx s22 var 25 e alıcam
  10. W

Her iphone olurmu peki mesela 5s
  11. W

Merhaba iphone 15 pm alıcam ama yd olucak bunu yedek bir iphone ile kullanabiliyormuşum veya ikod k7 mi ne varmış garip bi alet onun ilede kullanabiliyormuşum ama ikos denen cihazda arama mesaj vs. Sadece kendi uygulamasında oluyormuş hiç hoşuma gitmedi bu durum yedek iphone ile de arama ve...
  12. W

2k Monitör önerisi hangisini almalıyım

Max bütçem 7000 idi normalde ve wiew sonic Alıcaktım eğer değerse onları alimmi fiye soruyordum yani fark 1400 benim için oluyor bu fiyatta öneriniz nedir
  13. W

Bütçemi aşıyor hocam
  14. W

Merhaba 2k bir monitör arıyorum 7900 xtx için kullanacağım 3 monitör arasında kaldım yada başka oneriniz varsa onerebilirsiniz bütçe 7.5 civarı ama diğerleri için biraz daha çıktım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2780-2k-27-1-ms-qhd-ips-oyuncu-u-fiyati,229673007.html...
  15. W

Yeni bilgisayarı alıyorum parça önerisi varmı

Daha ucuza illaki hazır sistem vs. Alınırdı ama göz zevkine çok önem veririm ben o yüzden bu şekilde, bazı hazır sistemlerde rgb fan bile yok soğutma bile yok neyse i yüzden böyle bir öneriniz varsa yazabilirmisiniz BİLGİSAYARIN PARÇALARI...
  16. W

4080 s sistem iyi mi? alınır mı??

Çok fark varmı arada peki gaming olarak ve nasıl toplayacağım o şekilde olunca
  17. W

Eski pc yi kardeşime vereceğim 4090 ihtiyaç yok
  18. W

Dostlar srlamlar hali hazırda 3090 bir pc var yukseltmek istiyorum 4080 süper e benim pc bilgim var bı topladım ama bilen birine de danışmak istedim bu sekilde iyi mi? bütçe sıkıntısı yok düzeltme onerebilirsiniz ama iyi gibi bence...
Geri