Arama sonuçları: *

1. Chugatie

Öneri 30 - 40 bin TL Arası Telefon Önerisi

Aslında küçük telefonu tercih eden birisiyim. Yıllarca ilk nesil iPhone SE kullanmıştım.
  2. Chugatie

Öneri 30 - 40 bin TL Arası Telefon Önerisi

Merhabalar, bütçe aralığım başlıkta belirttiğim gibi fakat çok kararsızım, S24 ve S25 FE arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Onun dışında da Xiaomi 15T ve Nothing Phone 3 de güzel gözüküyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Aklınızda başka model varsa yazabilirsiniz, sürekli...
  3. Chugatie

Ryzen 5 8400F'den 9600x'e geçmeye değer mi?

Valla ne oldu ben de anlamadım hocam. Bir baktım CPU fanı bağırmaya başladı. Oyunun o kısmında acayip detay var ki dayanamadı işlemci
  4. Chugatie

Ryzen 5 8400F'den 9600x'e geçmeye değer mi?

Merhabalar, bilgisayarımda Ryzen 5 8400F işlemci bulunmakta. Bildiğiniz üzere çok da iyi bir işlemci değil. L3 Cache'i çok düşük. Cyberpunk'da, özellikle yeni DLC haritasında ciddi bir şekilde "CPU bottleneck" yaşıyorum. Sizce 9600X'e geçmeye değer mi? Yoksa biraz daha bekleyip hem daha iyi bir...
  5. Chugatie

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

Listeye attım teşekkürler
  6. Chugatie

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-980gb-exceria-serisi-sata-3-0-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma.html 2300'e geliyor sizce alınır mı? Windows kuracağım sadece, iki M.2 yuvam da dolu.
  7. Chugatie

Çözüldü✓ 8400f ile idare edilir mi?

Evet yeterli kalacaktır
  8. Chugatie

7600 de iyidir, ikisinin arasındaki en önemli fark 7500F'de dahili ekran kartı yok. Onun dışında hemen hemen aynı sayılırlar
  9. Chugatie

Tam bir yıldır Ryzen 5 8400F kullanmaktayım. Genel anlamıyla fena olmayan bir işlemci fakat L3 değeri 7500F'e göre daha düşük olduğu için online oyunlarda fps kayıpları söz konusu. Sadece online oyunlarda değil bazı işlemciye yönelik oyunlarda da daha az performans verdiği anlar oldu. Özellikle...
  10. Chugatie

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Nova 5 alınır mı sizce? Şuan Logitech Pro X kullanıyorum eskimeye başladı.
  11. Chugatie

❌İndirim Bitti! MSI Spatium S270 SATA 3.0 2.5" 960 GB 1650 TL

Bilgisayarımda 2.5 inç 500 GB Samsung 870 SSD var. Sadece Windows ve programlar kurulu, hiç oyun yok. Fakat 500 GB yetmemeye başladı. Bu ürün ile değiştirmek mantıklı olur mu sizce?
  12. Chugatie

Kingston SXS2000 1 TB USB 2000 MB/s 2000 MB/s SSD - 1.302,45 TL - PAZARAMA

Ürün sayfası gözükmüyor bende, kaldırıldı yazıyor
  13. Chugatie

❌İndirim Bitti! İpad 11 A16 12999TL Gürgençler

Bende "ödeme inceleniyor" da kaldı normal mi bu?
  14. Chugatie

Ama bence 14 bin civarına alınabilecek bir tablet. Özellikle iOS bir model cihaz arıyorsanız ideal
  15. Chugatie

Şans.. Taksit yapılıyor olması lazım aslında
  16. Chugatie

Düşse de anında bitiyor yakalayamıyoruz 😅
  17. Chugatie

🔥İndirim GIGABYTE GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.499 TL

Paneli kaliteli midir? İki Asus monitor aldım ilki iadeye gitti, 15 - 20 taneye yakın ölü ve donuk piksel yüzünden. Değiştirdiğim ikinci Asus monitör de şuan serviste paneli bozuldu.
  18. Chugatie

❌İndirim Bitti! Samsung telefonlarda efsane indirimler

Kesinlikle benim de öyleydi. Hep orta seviye telefon alıyordum, son aldığımdan pek memnun kalmadım. İyi bir telefon bakıyordum, 2 hafta önce de laptopumun menteşesi kırıldı onu tamir etmiştim 😅
  19. Chugatie

❌İndirim Bitti! Samsung telefonlarda efsane indirimler

Önce Acer laptopu kaçırdım şimdi de bunu, bu kadar şans olur
Geri