Arama sonuçları: *

1. Mr.Adem.Y.

Monitör önerisi yapar mısınız

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag275qf-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,743690052.html Oyun odaklı oynayacaksan bunu düşünebilirsin sanırım
  2. Mr.Adem.Y.

PC Boştayken 5500RPM Çalışan fan

Hangi marka laptop kullanıyorsun?
  3. Mr.Adem.Y.

Monitör seçimi yapamıyorum (Yardım)

LG olan geçenlerde 3900 lira civarına düşmüştü Amazon'dan ama almadım, o monitör'ün hakkı en fazla 3000 lira olmalı, 5000 çok fazla..
  4. Mr.Adem.Y.

Yardım LG UltraGear 24GS60F-B 24 inç 3989 TL Amazon

Merhaba arkadaşlar, bu monitörü sipariş ettim. Daha önceden daha düşük fiyatlara satılmış ama şuan yine biraz araştırınca uygun fiyatlı olarak gözüktü bana. Bütçem: 4000 TL Sizce siparişi iptal mi etmeliyim yoksa gayet iyi mi? Son iki stok kalmış. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. Mr.Adem.Y.

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

2 gündür başvuru yapmışım, kaç seferdir arıyorum, WhatsApp'dan yazmışım ama geri dönüş bir türlü olmuyor, açmıyorlar. Dedim artık yeter. 2 ay ücretsiz Türknet kullanırım, 3.ayı da öderim sonrasına da bakarım artık..
  6. Mr.Adem.Y.

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Kral bende aynı şekilde kaç sefer aradım aradım açmadılar, bende direkt Turknet'e başvuru yaptım. Sinirlerim bozuldu
  7. Mr.Adem.Y.

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Turknet'in aylık aldığı üyelik ücreti çok fazla ama.. her ay 500 lira internete ödeyemem..
  8. Mr.Adem.Y.

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

İki gündür ben de sorun yaşıyorum, gündüzleri genel olarak internette bir sorun problem olmuyor ama geceleri akşam vakti ve gece itibariyle internet download hızımın düşmesi ve Ping oranının fazlaca artması durumunu ben de yaşıyorum. Umarım en kısa sürede çözerler başka bir şey diyemiyoruz..
  9. Mr.Adem.Y.

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Doğrusu garanti çokta umurumda değil :D
  10. Mr.Adem.Y.

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Acer nitro 5 kullanıcısıyım. 1.5 yıldır kullanıyorum. 3050ti ekran kartı ve i5 12500h işlemci var. Valorantta bende de 100 dereceleri buluyordu. Sıvı metal termal macun kullandım, işlemcim valorantta artık 70 dereceyi zar zor buluyor.
  11. Mr.Adem.Y.

Yardım Netspeed tavsiye eder misiniz ?

Önceden kullandığın internette bağlantı sorunları, İnternet kopmaları falan yaşamadıysan yani altyapında herhangi bir sorun yoksa dilediğin internet sağlayıcısını bağlatabilirsin.
  12. Mr.Adem.Y.

BU MONİTÖR ALINIR MI?

Bende dün bakıyordum bu monitöre ama v1.1 modelinin incelemeleri vardı YouTube'da ve onlarda beni tatmin etmedi. Ürün geldiği gibi inceleme yaparsan ve bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. V2 inceleme videosu bir türlü bulamadım ben.. (ghosting olmuyordur umarım bu monitörde)
  13. Mr.Adem.Y.

Acer Nitro 5 satin aldim sizce iyi mi yaptim ?

Benimkinin garantisi süresi dolduğu için kendim yapmıştım ama normalde garanti süresi varken kendimiz uygularsak garanti dışı kalırmı bilmiyorum. Doğru diyorsunuz, aklımdan çıkmış.
  14. Mr.Adem.Y.

Acer Nitro 5 satin aldim sizce iyi mi yaptim ?

Hayırlı olsun, ısınma sorunu yaşancağını pek sanmıyorum çünkü bazı modellerinde sıvı metal macun uygulaması var ve eğer yoksa kendin de uygulayabilirsin. Valorantta 100 derece ısıya ulaşan işlemci sıcaklığını sıvı metal macun uyguladıktan sonra ısı 70 derecelere kadar düştü bende.
  15. Mr.Adem.Y.

Bu monitör iyi mi sizce ?

6800 liraya düşmüştü indirimlerde, kararsız kaldığım için almamıştım. Mecbur 29 Kasım indirimlerini belicem artık ama ondan öncede güzel indirimli 2k bir monitör karşıma çıkarsa alabilirim. Aralıktan itibaren her şeyin fiyatı fırlar muhtemelen.
  16. Mr.Adem.Y.

Bu monitör iyi mi sizce ?

27 ekran Full HD, bence alınmaz. 27 ekran 2k olması gerekli bence. Bende monitör almak istiyorum ama uygun fiyatlı doğru dürüst bir ürün çıkmadı karşımıza bu ay..
  17. Mr.Adem.Y.

Hacklendim, sizce şantaj yer miyim yardım edin.

Öncelikle crackli dosyayı hangi siteden indirdiğinizi paylaşabilir misiniz? Ben yeri geldiğinde korsan oyun indiriyorum sıkıntı yaşamayalım bizde :D Benimde zamanında valorant hesabım çalınmıştı, kendi şahsi hesabımdı, kendi mailime kayıtlıydı. Nasıl çalındı bilmiyorum ama mailim sağlamdı. Hemen...
  18. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Exvega Andromeda 2024 Kumaş Oyuncu Koltuğu 🔥🔥🔥6750₺

Şu ürüne %50 indirim yapılsa gözüm kapalı alırdım. 11 Kasım'ı bekledik ama indirimler hayal kırıklığı oldu benim için..
  19. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim 7.299,00TL 27'INCH 2K 180HZ 0.5MS MONİTÖR İNDİRİM! MSİ

Bir kaç gündür takip ediyorum bende monitörleri, ben ayın 11'ini bekliyorum. Belki donanım arşivi YouTube kanalında uygun bir monitör videosu da çıkar diye de umut ediyorum.
  20. Mr.Adem.Y.

Riot hesap calindi ne yapmaliyim

3-4 yıllık hesabım birkaç ay önce çalınmıştı. Tabii şifre mail falan değiştirilmemişti. Oyun oynarken hep atıyordu, arkadaşımla oynarken arkadaşım birisi senin hesabına giriyor sesli sohbette konuşuyor demişti. Hemen şifreyi değiştirdim, o iki aşamalı doğrulamayı aktif ettim. Anlamadığım benim...
Top Bottom