Arama sonuçları: *

1. Vishera

R5 5500 & RTX 4060 performansı sizce nasıl ?

Teşekkürler arkadaşlar baya detaylı 5500 5600 işlemcileri karşılaştıran videoları izledim, aradaki fark yok denecek kadar az hatta bazı oyunlarda aynı performansı veriyor. Blender, Premiere pro, Photoshop gibi uygulamalarda fark yaratıyor onda da 20 sn 30 sn gibi bir fark var. 7000 serisi...
  2. Vishera

2 sene önce aldım ben, o zaman fark 1500 tl idi (o zamanın değeriyle..) o nedenle tercih etmiştim, şimdi aradaki fark kapanmış.
  3. Vishera

Arkadaşlar ben r5 5500, rtx 4060, 32 gb ram kullanıyorum. Forumlarda vs. okuduğum kadarıyla herkes 5500 güzel bir işlemci değil diyor. Açmadığı oyun yok, ortalama fps ile donmadan oynuyorum. Ama söylenenler psikolojimi bozdu her gün kendimi işlemci bakarken buluyorum. Sizce yükseltmeye değer mi ?
  4. Vishera

Neden donanım arşivi forum çok güzel

Technopat 1 dakika önce beni çıldırttı, sitem dolu bir mesaj gönderip hesabımı kapattım ve hemen buraya üye oldum neden ? 50 mesajım dolmamış 2 kere bana ceza verdiler, yeter dedim. Bu da buradaki ilk mesajım İnşallah hayırlara vesile olur. Yalnız olmamam aynı sorunları bir ben yaşamıyormuşum...
Geri