Arama sonuçları: *

• Users: Nexul
  • Order by date
  1. N

2k monitör tavsiye tercihen düz

Philips evnia fiyat olarak baya yukarıda kalite olarak çok iyi ancak o civarlara çıkamam. Lenovo olan daha mantıklı geldi şuan için teşekkürler.
  2. N

2k monitör tavsiye tercihen düz

Merhaba dostlar 2k 27 inç monitör almayı planlıyorum ana ekran olarak kullanacağım. 2. ekran olarak thull marka 165hz 23.8 inç monitör olacak. Bütçe 6-8k aralığında. +144hz 0,5 - 1ms 2k bir monitör arıyorum. Tercihen düz olmasını istiyorum curved değil. Display port ile bağlantı yapacağım...
  3. N

Rust pc çökme sorunu

Herkese iyi forumlar bende nasıl düzeldiği kısmı ile ilgili cevaplamak istedim bir iki hafta kadardır 0 sorun mevcut. Sırasıyla yaptıklarım en son aşamada; Oyunu sil, farklı bir depolama sürücüsüne yükle. Disk f de ise g ye gibi, yeniden yüklemeden sonra oyunu hiç açmadan önce ekran kartı ile...
  4. N

Rust pc çökme sorunu

Selamlar herkese iyi forumlar Yaklaşık 1 ay gibi bir süredir yalnızca rust oynarken 10 15 dakika süre içerisinde tüm pc donuyor. Alt tab atılmıyor hiçbir şey yapılmıyor yalnızca rust oynanıyor yarım saatin sonunda donup kalıyor hiçbir işlem yapılmıyor. Pc tekrar açınca hiçbir sorun yok...
  5. N

Rust fps sorunu ve uzun yükleme

Şuan m2 de değil değiştirip ona kuracağım plan o şuanda m2 de 40gb yer var sadece maalesef
  6. N

Görüş açısı en yüksekte grafiği yüksek oynamamın tek sebebi belli mesafeden sonra çok bulanık oluyor oyun mecburum yüksekte oynamaya maalesef 1728737009 32 yeter diye düşünüyorum 3200mhz düzgün bir marka iş görür gibi sanırım
  7. N

Merhaba herkese, Benim sistemin benzeri olmadığı için konu açmak durumunda kaldım. B450 m a pro max anakart Ryzen5 5600 işlemci Sapphire Rx 7600 xt 2 fanlı ekran kartı 16 gb 3200mhz ram (2*8) 256gb m2 ssd, 480gb ssd, 1tb hdd, 4tb hdd Amd stok fan arkada 1 önde 3 toplam 4 fanlı ön panel full...
Geri