Arama sonuçları: *

1. Ditroyit

HP victus 16 kasma problemi

Valla başkan bu benim ilk laptop deneyimim o yüzden kesin bir şey diyemem ama beni şu ana kadar rahatsız etmedi ama tabi çok uzun sürede kullanmadım emin değilim. Kasası plastik ama biraz darbeyle falan kırılır gibi.
  2. Ditroyit

Arkadaşlar bilgisayarı biraz daha kullanacağım test amaçlı benzer sorunlar devam ederse ya da çözülürse buraya yazarım
  3. Ditroyit

Denerim hocam ama şöyle bir şey gördüm bellek yani ram boşta % 50 de çalışıyor dediğim gibi bilgisayar yeni pek bir şey indirmedim bununla alakalı olabilir.
  4. Ditroyit

HP VİCTUS i7 14700hx ve rtx4070 Masaüstü donuyor ve görev çubuğu çalışmıyor

Hocam benzer bir durum bende de var 4060 var bende diğerleri aynı biz çözüm buldunuz mu acaba
  5. Ditroyit

Hocam watt limiti muhabbeti var mı yok bilmiyorum ama işlemciden bahsediyorum bilgisayar şu ana kadar grafik kartını kullanmadı nadir durumlar hariç hem dediğim gibi bilgisayar taze ben yazılımsal bir durum diye düşünüyorum tabi yanılıyor da olabilir :censored:
  6. Ditroyit

Selam dostlar 1 hafta önce hp victus 16 laptop aldım özellikler aşşağıda belirttiğim gibi ancak işlemci boşta 60 derece oluyor, wallpaper engine den bir şey koyayım dedim sanki 10 fps alıyorum, cyberpunk indirdim test amaçlı açılmadı hata verdi cyberpunk topu dikti gibisinden ne yapmalıyım...
  7. Ditroyit

HP Victus 16 laptop alınır mı ?

Koydum sandım ama koyamamışım pardon link geldi hocam 1728751178 40k civarı
  8. Ditroyit

HP Victus 16 laptop alınır mı ?

Arkadaşlar linkini bıraktığım laptopu almayı düşünüyorum nasıldır iyi midir ? Fiyatı bana çok iyi geldi emsallerine göre sebebini anlayamadım internette yeteri kadar da bilgi bulamadım mesela İntel işlemcilerde 13. ve 14. nesiller sorunlu diyorlar bunlar içinde geçerli mi laptoplar yok diyor...
Geri