Seduna skagen fab var aklımda ama çalışma koltuğu diye geçiyor. Kafa desteği yok yani ayrıca kumaş. Bütçeyi zorlayıp thunder pro alsam fileli. Napsam bilemedim ne önerirsin?
Evet bu, betaplus gaminggenin zaten. 24g4x fiyatı zamlandığı için alınmaz, o fiyatları hak etmiyor. 6k nın biraz üstüne çıkarsan 240hz 1080p veya 180hz 1440p monitör alırsın. Onun dışında g244f e2 al geç.
Aşşağılık kompleksi var sende, her tartışmaya girdiğinde sebepsiz yere kazandım, patladın gibi kelimeler kullaniyosun. Ezikliğini bastırmak için egonu tatmin ediyormussun gibi geldi. Neyse, daha yazma bence. Baybay.
3.kere denk yazıyorum zaten. Bunuda tekrar yazayım, okudugunu anlamadigindan dolayı aynı tarafta oldugun adama patladın diyerek patladın muahahaah.
(Otistik tepkileri)
Ahaha çok komikmiş. Patladın. Dizi film etkisinden çık bence. Her neyse, 4070ti zaten daha güçlü. Ama 4070 superin dengi 7900gre, 4070 ti değil. Patladın muahaha. (Otistik tepkileri)
Ben 3950 yazmıştım, onu düzelttim.
1729272263
Patladığım falan yok. Kas gücünde 4070 superin bir tık üstü ama teknoloji ile farkı kapatıyor. Ndivia teknolojisi > AMD teknolojisi. Buda bunları denk yapar. Agresif tavırlar sergeleme.