Arama sonuçları: *

1. X

ucuz ve iyi bir kulaklık

havit markasına bi bak uygun fiyatlı hem oyun hemde normal günlük yaşam için 2 si bi arada kulaklık olarak kullanabildigin modelleri var
  2. X

ucuz ve iyi bir kulaklık

bende 720 bt modeli var pc de oyun için kullanınca mikrofonu kullanmayınca seste bir sorun olmuyo ama mikrofonu kullanmaya başlayınca ses boğuklaşıyor (duydugun ses) o yuzden uygun fiyatlı oyuncu kulaklıgı alabilirsin bt versiyonları var hem pc de hemde dışarda telefonda rahatca kullanabilirsin...
  3. X

bilgisayarım oyundan çıkmaya basınca donuyor

gayet yeterli ve iyi bir sistem ram i 32 yapabilirsin artık oyunlar fazla ram kullanmaya basladı masaüstü geçişlerini falan etkiler donma yapar ama donup yeniden başlatmanı gerektirecek bişeyi kolay kolay yapmaz o yüzden dediğim gibi pencereli modda oyna grafikler kısmından
  4. X

saçlarımı kestirdim ortadan ayrılıp yanlara yatıyo

yıkadıktan sonra bırak kendi kurusun duşta şampuanla şekil ver öyle yıka gliss markasının sıvı sac kremleri var sprey şeklinde yumuşak şekillendirici onları kullanarak her gün istedigin şekle gore fön çek fönü yakından ve biraz fazla tut alışana kadar kuaforden o yöne dogru kesmesini iste
  5. X

bilgisayarım oyundan çıkmaya basınca donuyor

işlemci derecesi baya yükseliyorsa pc sağlığın için soğutucunu değiştirmeni sıvı sogutma kullanmıyorsan sıvı sogutmaya gecmeni oneririm eger laptop ise o zaman termal macun bakımı yapıp fan aralarını temizlemeni ve uygun fiyatlı bir bilgisayar altı soğutucu almanı öneririm oyundan cıkarken...
  6. X

Klavye tutuşumda bir sıkıntı var ve nasıl düzelticem bilemiyorum

yani biraz pratik gerektiriyo böyle alışana kadar kullanıcaksın bi süre sonra sen fark etmesen bile çok iyi kullanıyor olacaksın
  7. X

Öneri Doğalgaz yerine İntel işlemci yeterli midir?

onun yanına da iki tane uygunundan 2. el iphone al pubg açıkken şarja tak evden buharlar çıkar
  8. X

dişim ağrıyor ,ne azaltır

kankam calgel jel diye bir ilaç var eczanelerde bulabilirsin genelde bebeklere kullanılıyor ağzı uyuştursun kaşıntıdan bebeği ağlatmasın diye ama diş ağrılarında işe yarıyor uyuşturuyor o bölgeyi mor renk calgel jel diş yaz çıkar
  9. X

25.000₺ ye bu kasa alınır mı?

işlemciyi i5 yerine i7 yapabilirsin ram i de 32 biraz araştırsan aynı fiyata toplarsın
  10. X

27 inç 2k monitör düşünüyorum

bende samsungun bi monitörü var modeli https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html?ysclid=m26m8rjmlg367592149 bu 240hz 1 ms 2k ben gayet memnunum goruntu kalitesi iyi dizi film izlemek güzel oluyor oyunlarda...
  11. X

Çözüldü✓ Sürekli mavi ekran alıyorum

kankam merhaba öncelikle minimum 8 gb olan bi usb bellekten bilgisayara format at ramleri çıkar tekrar tak sonrasında windows update kısmından tüm güncellemeleri yap aynı şekilde biosu da güncelle ekran kartı driverlarını kur başka hiç bir ayara elleme secure boot ve tpm2 yi de aç düzelmezse yaz...
Geri