Arama sonuçları: *

• Users: Fix32
  • Order by date
  1. F

Viewsonic'in bu monitröü iyi mi?

Hocam fiyat fazla, zaten kırka sistem aldım otuz küsür bu monitöre veremem :D ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO-2 1ms 185hz HDMI,DisplayPort 2K Pivot IPS FreeSync Gaming Monitör Bu attığımın bit üst modeli, yorumlarınız nasıl?
  2. F

Viewsonic'in bu monitröü iyi mi?

ViewSonic 27" VX2780J-2K 1ms 170hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Premium IPS 2K Gaming Monitör (link atamadım) nasıl bir monitor, bu marka daha sonrasından arıza vs. çıkarıyor mu?
  3. F

İki anakart arasındaki fark ne?

MSI PRO A620M-E 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart Bu ikisinin arasındaki fark frekans farkı olabilir fakat, çok etki eder mi? Almasan da olur dediğiniz bir şey mi?
  4. F

Kasım indirimleri olacak mı?

Malum ay başı geliyor kasım indirimleri başlayacak mı? Her ticaret sitesi için geçerli mi hazır sistem alacağım?
  5. F

Yakında ne zaman kampanya gelecek?

Hazır sistem aalcağım ama kampanyaları bilmiyorum. Sitelerin her yıl yaptığı kampanyalar var mıdır şu 2-3 ay içerisinde?
  6. F

Hazır sistem konusunda yardım gerekiyor.

35-38k arası bir bitçe. 1728766595 bütçe* 1728767079 Bu bütçede yoksa fiyat mecbur artacak.
  7. F

Hazır sistem konusunda yardım gerekiyor.

Fazla bütcem yok, taksit olarak ödemem gereken bir sistem olacak. Ekran kartı 16gb bir sistem arıyorum, linkleri atarsanız sevinirim.
Top Bottom