Arama sonuçları: *

1. Y

Laptop İşlemci Isınması

Aslında konuyu derinleştirmek istememiştim ancak şunu da söylemek istedim daha doğrusu sormak istedim cyberpunk da balanced mod da işlemci kullanımı yüzde 50 60 arasında iken işlemci sıcaklığı 60 70 arası değişiyor sıcaklık ancak hel let loose da kullanım yüzde 30 maximum 40 da iken sıcaklık 80...
  2. Y

Laptop İşlemci Isınması

Evet aynı model ikimizin bilgisayarı ben sadece eski balanced modunda sıcaklık değerlerini yeniden nasıl bulabilirim diye düşünmüştüm ama sanırım bulamaycağım :d
  3. Y

Laptop İşlemci Isınması

Kanka yanlış anlama dalaşmak için demiyorum kesinlikle ama 1 ay öncesine kadar balanced modda r6 da max 74 görürken şuan 85 e kadar gidiyor balanced da soğumuyor bir türlü servise bir şey diyecek olursam da bunlar performans laptopu normaldir diyorlar yüzde 30 kullanımda 97 derece iken işlemci...
  4. Y

Laptop İşlemci Isınması

Aga zaten fan sesi niye böyle demedim balanced mod daha az ısı için ayarlanmış bir mod değil mi niye daha fazla ısınıyor olabilir diye sordum
  5. Y

Laptop İşlemci Isınması

Kanka bende sadece o güç modunu ayarlamak için açıyorum yoksa kapatıyorum msi afterburer ile aida64 ten bakıyorum sıcaklık değerlerine omen uygulaması niye sıcaklık arttırsın ki anlamadımnormal kullanımda balanced oyundayken performansa almak için kullandığım bi uygulamadan ibaret şuan
  6. Y

Laptop İşlemci Isınması

Arkadaşlar merhabalar bu konuya benzer bi konu önceden de açmıştım işlemcim aşırı ısınıyor diye termal macunu kurumuş 3 aylık laptopun o değiştirildi ancak şöyle bir sıkıntı var ryzen 7 7840 hs işlemcili hp victus laptopumda omen gaming hub uygulamasında 3 tane perfromans modundan balanced ı...
  7. Y

HP Victus Laptop Değişim Şartları

Hacı watt a değilde işlemci kullanımına baktık operatörle hel let loose oynyodum ben o da ekranımı takip etti işlemci kullanımı yüzde 50 nin hep altındaydı genelde 37 38 falandı 97 dereceye çıktı işte son radde yoksa agam bana yük altındayken pc ısınır şarja takınca işlemci Ghz si artar diye...
  8. Y

Teşekkür ederim kral. Bilgiler için o zaman yarın arayıp diklenmenin manası yok mecbur kaderime boyun eğeceğim umarım düzelir
  9. Y

Şuan çok sıkıntı bi durumdayım işte sorun işlemcideyse macun da değilse garantiye ihtiyacım var ama pc leri açınca garanti bozuluyor deniliyor ya sorun belki de dediğin gibi macunda ama ya değilse de garanti bu açılmış diyip ellemez garanti yanar falan yılan hikayesi olur bidaha
  10. Y

Aga doğrudur da macun bakımı yapıldı demiş zaten bu elemanlar dandiktir okey de 1 gün önce bakımı yapılan macun da sorun çıkarmaz herhalde
  11. Y

Beyler seneye Allah nasip ederse üniye gitcem şimdi bunu iade edip kasa toplamak daha mantıklı ama ünide yurtta sorun olur diye düşünüyorum yani elim kolum bağlı bilemedim tam olarak kendimi de anlatamıyorum şuan kesin karar iade mi edeyim
  12. Y

Aga sorun işlemcide keşke macunda olsa 3 aylık macun sorun çıkarmaz zaten servise sorunlu olarak gönderdiğim pc de sadece fan ve macun bakımı yapılmış :D sorun orda değil yani
  13. Y

Kesinlikle kurtul diyorsun yani HP den
  14. Y

Hacı ben önceki laptop um da hp diye aldım aslında öncekinden gayet memnundum bu niye böyle oldu anlamadım ne yapmam gerek kafam karışık 3 ay önce 36 k ya aldım bunu şimdi 40 k ya 4050 zor alırım orası da sıkıntı bi akıl verir misin
  15. Y

Selamlar herkese 3 ay önce hp victus 16 s0038 nt modelini aldım ryzen 7 7840hs işlemcim var ve bu işlemcinin eskiye nazaran çok daha fazla ısındığını fark ettim max 70 derece olan işlemci 95 lere çıktı ve destek ekibine başvurdum tamire aldılar sorunumun fan tozlanması olmadığı çok barizdi ancak...
  16. Y

İşemci Sıcaklığı Sorunu

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için iyi forumlar hocam
  17. Y

İşemci Sıcaklığı Sorunu

Anti virüs kapalıydı evet yama falan kurarken sıkıntı çıkarıyordu rdr kurarken de devre dışı bırakmıştım umarım format atınca düzelir yoksa baya sıkıntı çekeceğim gibi umarım virüs falandır problem sizce sorun bilgisayarda mıdır hocam yoksa virüs ile ilgili midir biliyorum kesin bir şey...
  18. Y

İşemci Sıcaklığı Sorunu

Reis şöyle bir şey var işte toz olarak çok da aşırı bir şey yok ve virüs işi de olabilir umarım odur crack rdr 1 indirmiştim sadece normalde hiç indirmem korsan oyun ama çok pahalı gelince indirmiştim rdr de fark ettim zaten bakayım dedim öylesine 86 derece işlemci yazıyordu ama virüs olsa...
  19. Y

İşemci Sıcaklığı Sorunu

Kanka alalı 3 ay olmadı bile macunu kurumamıştır tahminimce aşırı bi toz da yok aslında alt tarafta toz lekeleri var 2 tane yuvarlak yuvarlak farklı taraflarda ama odamda yani çok tozlu bi yer de değil içini açarsam garanti bozulur diye elim kolum bağlandı
  20. Y

İşemci Sıcaklığı Sorunu

Arkadaşlar şimdi ben ağustos ayında Victus 16 Gaming laptop aldım ilk baş her şey güzeldi oyunlarda sıcaklık değerleri çok şaşırtmıştı beni işlemci ve ekran kartı beraber maximum 72 dereceleri görüyordu o da Days Gone gibi yüksek grafikli oyunlardaydı hel let loose da mesela 60 küsurlerde...
Geri