Arama sonuçları: *

1. A

React Native'de Mysql ile anlık sohbet uygulaması kullanışlı olur mu?

Evet hocam o yüzden firebase kullanmayı düşünmüyorum.
  2. A

React Native'de Mysql ile anlık sohbet uygulaması kullanışlı olur mu?

Arkadaşlar merhabalar. Mobil için bir chat uygulaması yazıyorum. Arayüzü tamamladım. Ancak veritabanını seçemedim. Daha önce web için mysql kullanmıştım ancak bu sefer durum biraz farklı. React Native'de mysql ile anlık sohbet uygulaması yapabilir miyim? Eğer kullanışlı olmaz diyorsanız...
  3. A

After Effects 2021 5027 12 Hatası

Düzenlediğim videoyu çıktı almak istediğimde 5027 12 hatasını alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz? Not. After Effects crackli. Fakat satın alanlarda da bu sorun görülmüş.
  4. A

4.000 TL civarında Laptop Önerisi

Evet bütçemi arttırdım ve 5000 e çıkarttım. Yeni konu açmam sizce sağlıklı olur mu 5000 bütçe ile?
  5. A

Teşekkürler hocam. Buna bakacağım. Arkadaşlar başka önerilerinizi de bekliyorum :)
  6. A

Teşekkürler hocam bunlara yoğunluk vereceğim. Birde rica etsem model de yazar mısınız?
  7. A

Sıfır alacağım.
  8. A

4000 tl civarında bir laptop alacağım. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Oyun oynayacağım ve yazılım ile uğraşacağım. Cs de ort. 100 fps verse iyi olur. Bana bu şartlara uygun laptop önerir misiniz?
  9. A

Rx 560 a işlemci ve anakart önerir misiniz? Bütçe 1700 ekran kartı ile birlikte

Anladım teşekkürler. Yok sıfır düşünmüştüm ama bütçem yetmeyecek sanırsam.
  10. A

İntel değilde ryzen 3 1200 yeterli olur mu sizce? Galiba yanlış açıkladım bütçe ekran kartı ile beraber 1700 yanlış anlattığım için kusura bakmayın.
  11. A

Selamlar. Rx 560 almayı düşünüyorum fakat işlemci ve anakart konusunda bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?
  12. A

SSD ile yayın vs HDD ile yayın?

SSD ile yayın vs HDD ile yayın? Merhaba. Ekran kartım gt 630 hdd kullanıyorum. Twitch vb. platformlarda yayın açamıyorum. Ssd ile fark eder mi?
  13. A

1.95 upload ile Twitchde yayın açabilir miyim?

Peki upload için internet bağlattırsam nasıl olur sence? Örnğin kablonet
  14. A

1.95 upload ile Twitchde yayın açabilir miyim?

Csgo da 180 fps ve 1.95 upload ile Twitchde yayın açabilir miyim?
  15. A

Bana 2500-3000 tl sistem toplamama yardım eder misiniz?

Bu ekran kartı olarak sence düşük değil mi? Rx570 kullanıp işlemci olarak da ryzen 5 taksam nasıl olur?
  16. A

yeni ekran kartı taktım işlem gerektiren bir şeyler açtığım zaman pc kapanıyor

Peki aynı ekran kartı yoksa başka mı?
  17. A

yeni ekran kartı taktım işlem gerektiren bir şeyler açtığım zaman pc kapanıyor

Güç kaynağını zaten yükseltmiş daha da yükseltmesi gerekiyor mu?
  18. A

Bu sistemde rx570 kullansak olur mu?
  19. A

Peki bu 100 fps csgoda ultra ayarlarda mı?
  20. A

Çok sağol ancak ben kendim toplama taraftarıyım. Hazır almayı düşünmüyorum.
Top Bottom