Arama sonuçları: *

1. K

9070xt için 9700x mi 7800x3d mi?

Kullanıyorum soğutuyor
  2. K

BF6 RedSec Pre Arıyorum

BF6'da eğlencesine battle royale girmek istiyorum ama random gelenler direkt salıyor, oynayan varsa squad modda olur ekleşelim. EA Nick: Kronos2520 Level: 98
  3. K

BF6'da araçsız mod var mı?

infantry breakthrough olması lazım diye hatırlıyorum
  4. K

BF6'da araçsız mod var mı?

birkaç mapın escalation modunda tank yoktu sanırım, modu çok oynamadım emin değilim. Conquestte engineer ile base camp alıp tank uçurmak da ayrıca zevkli denemeni tavsiye ederim
  5. K

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

değmez, umarım almamışsındır
  6. K

❌İndirim Bitti! 🔥 Salomon Ayakkabılarda Sepette %50 Net İndirim 🔥🔥

Nike-Adidas'a göre kalıpları nasıl? Bot almayı düşünüyorum kör seçim yapmam lazım. X Ultra 360 modeline bakıyorum-
  7. K

Maximum 45 bin oyuncu tavsiye bekliyorum

oyun oynamıcaksan direkt macbook çekilmeli mümkün mertebe. 17.3 kullanımı çok zor üniversitede kullandım bir daha kullanmam bunu göze alarak tercihinizi yapın
  8. K

3050 olmasa düşünülebilirdi benim açımdan
  9. K

bende şöyle bir model bakıyorum bu bütçede: https://www.amazon.com.tr/dp/B0FH2SYGBM?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9
  10. K

Wraith garantisi nasıl?

Muazzam bir mouse, 1 yıldır kullanıyorum. Sarjı uzun gidiyor, 1k hz yetiyor.
  11. K

❌İndirim Bitti! Razer Leviathan V2 X - 3.119,89TL

indirim de bitmiş tam :D eyvallah yine de dostum
  12. K

ne kadar sürede talep edebiliyoruz?
  13. K

SSD Sıcaklığı Yüksek mi?

Chrome açık sadece, bu kadar sıcak olacağını beklemiyordum. Yarın bf6 girip deneme yapacağım. Sonuçları yazarım 1763765757 İşin garibi hiç değişmiyor 5 dkdır aynı değerlerde
  14. K

SSD Sıcaklığı Yüksek mi?

Sensor sıcaklığı 74 gösteriyor yüksek mi bilemedim.
  15. K

1 ay önce 3.6'e almıştım ah
  16. K

Ryzen 7 7800x3d işlmeci için anakart önerir misiniz?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html indirim yakalayabilirsen
  17. K

Turk Telekom Altyapısından hizmet veren iss önerisi

İnternet kesintileri genelde gece yapılıyor ancak haber vermiyorlardı, websitelerinden bakıp öğreniyordum bu eksi yazıyordu ancak çok karşılaştığım bir durum değil. Modem bozulmuştu, aradım gün içinde yenisini takıp gittiler. Benden kaynaklanan bir şey olmadığı için cebimden bir şey çıkmadı...
  18. K

Turk Telekom Altyapısından hizmet veren iss önerisi

kablonet, 5 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadılar. Bu yıl içinde de 1000 mbps'e geçtiler (tt altyapısını kullanıyorlar başlıkta da belirttiğiniz gibi)
  19. K

North bayou F80 1.025TL!

18mm MDF lam tablaya uyar mı sizce?
  20. K

En uygun sistemi bul: enucuzsistem.com (Fiyat geçmişi ve Taksitli Fiyat Karşılaştırma geldi)

Güzel olmuş, bir mühendis olarak da ekstra olarak beğendim. Response time da güzel bence
Geri