Arama sonuçları: *

1. K

Faceitde sahibi aynı olan iki farklı hesap olur mu

https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/207568229-Can-I-have-more-than-one-FACEIT-account
  2. K

Sakal için makine önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-mg953215-16si-1-arada-erkek-bakim-seti-1249582.html Philips'in şu tarz modellerine bakabilirsin. Fazla tarakları var, hatta babamın saçını da kesiyorum zaman zaman.
  3. K

🔥İndirim Casio F-91W-1DG Erkek Kol Saati - 699TL

Param yok hocam daha düşmek istemiyorum bataklığa :D
  4. K

🔥İndirim Casio F-91W-1DG Erkek Kol Saati - 699TL

çektim hep istiyordum
  5. K

OBS Video Kalitesi Kötü

Selamlar, BF6 videoları çekmeye başladım biraz denemeden sonra en iyi kaliteyi bu şekilde aldım ancak videoyu render alıp youtube'a yüklediğimde görüntü çatışma sekanslarında çamurlaşmaya başlamış. Kendi monitörümde 1080p acaba bir ayarı farklı mı yaptım bilen yardımcı olabilir mi? Ayrıca...
  6. K

VLOG için el kamerası mı yoksa meta gözlük mü alınmalı?

@Meliholmak karar verebildiniz mi? Bende benzer bir arayış içerisindeyim ancak IRL yayın açmak için arıyorum. Göğüse kamerayı yerleştirip telefonla chatı okumak, araba sürerken yerleştirip sürmek vs için
  7. K

Öneri Irl yayın için Action kamera önerisi

Amacım irl yayın yaparken 2 şekilde bu kamerayı kullanmak; dolaşırken yakama iliştirerek, araba sürerken cam tavan ya da ön cama takarak yayın yapmak. Biraz araştırma yaptım DJI Action4 uygulaması vs ile güzel bağlantı olanağı sağlıyor gibi ancak şu an bütçem dışında kalıyor. Düşük bütçede...
  8. K

Araç İçi Tam Tavana Tripod Önerisi

Şekildeki gibi bir tripod arıyorum, açıkcası telefonu buraya takıp yayın açmak için öneri var mı?
  9. K

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

solo session'da takılmak daha mantıklı yoksa salmıyorlar düzgün oynamaya
  10. K

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Pahalı diyen arkadaşlar ucuza bulduğu linkleri atarsa alacak arkadaşlara bknz:ben yol gösterici olur
  11. K

Elektrikli Araçlarda Kasko ve Sigorta Fiyatları Hk.

Düşük matrahtaki arkadaşların kasko ve sigorta ücretlerini merak ediyorum. Kaskolar benzine göre biraz daha pahalı diyorlar net bir rakam göremedim internette
  12. K

CS2 Özel float değerleri

Çok ekstra bir durum varsa csfloat üzerinden benzer float değerinde örneklere bak
  13. K

Ailesinde %90 Engelli Raporuyla Araç Alan Var Mı?

Evet, tek başına kullanamıyor diye biliyorum. Yürürlülük girdikten sonra başımıza denk geldi, polis insiyatifli davranmıştı yeni yasa diye
  14. K

27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

24'5 yanına 27' kullanıyorum, 27 hafif çapraz uzakta kalınca boyut farkını kapatıyor
  15. K

Hyundai Ioniq 5 ve 6 2026 Model Hk.

Aileye almak için düşünüyorum zaten. 110'dan fazla basmayan babam için mükemmel. Ayrıca 800v mimarisi ile dediğiniz gibi 15dk mola hiç can sıkmaz. Zaten 2.30-3 saatte bir mola veriyorlar. Genel kullanım şehir içi olacağı için çok da mesele değil zaten
  16. K

Bu yüzden matrah artışı için erken. Togg bu finansman kampanyaları ile daha satışı dolduramıyorken zam yaparsa hiç dolduramaz. En azından yaza kadar bu matrahlarla devam ederiz gibi. Benimde beklentim bu matraha göre paket ayarlayıp getirecekler, tesla standart LR bile %25'e getirilebilir...
  17. K

Acele yoksa en azından 5 için 2026 model beklenebilir
  18. K

Alt matrahta tutmak için elinden geleni yaparlar hocam. 3300'e 100 araç satamazlar. Mercedes BMW Audi araçların giriş seviyesindeki araçlara yönelir insanlar. Benim acelem yok, temmuzda 3. bakımım ve muayenem geliyor ondan önce arabayı çıkarmaya çalışıcam. Şuanki aracım amg süspansiyon olduğu...
  19. K

O zaman farklı alternatiflere yönelirim :/ Üst dilime girerse pek satılacağını düşünmüyorum, en azından Türkiye pazarı için bazı donanımlardan kırpıp geleceğini tahmin ediyorum. Dediğim gibi asıl odak noktam 5, retro tasarımı, iç hacmi ve 800v mimarisi ile bluelinki birleştirebilirlerse çok...
  20. K

Makyajlı 6 Haziran ayında gelecekmiş ama 5'e öncelik veriyorum. Bluelink + ek menzil artışı ile alırım yoksa napcam bilmiyorum. Cezbeden başka elektrikli yok :D
Geri