Arama sonuçları: *

1. canovzki

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Beyler 16 gb ram 6000 Mhz cl30 ramim var 2. Slotu takmaya düşünüyordum satan varsa upgrade sonrası alabilirim
  2. canovzki

Hocam yanlış yazmışım 1774258111 Detay verir misin özelden
  3. canovzki

DDR 5 6000 MHz 15 gb ram cl30 var bende fazla almış varsa veya kasasından sökecek talibim
  4. canovzki

Televizyon güncelleme

Televizyonum Hİ-LEVEL Netflix yüklüyorum, paket ayrıştırma sorunu diyor YouTube giremiyorum ne yapmam gerekiyor televizyonun güncel olmadığını düşünüyorum
  5. canovzki

TCL TELEVİZYON SATARKEN BİZE NEDEN FAHİŞ-KAZIK FİYAT UYGULUYOR ?

Hocam televizyon arayışındayım Fp ne önerirsin nelere dikkat etmeliyim
  6. canovzki

Steelseries arctis nova 1 kulaklığımda teknik sorun

Herkese iyi haftasonları diliyorum Arkadaşlarla oyun oynarken sesimin kesildiğini ve bazı anlarda dediklerimi anlayamadıklarını kelimelerin yutulduğunu söylediler. Ayarlardan ses denetle yaptım, 1'den 10'a kadar saydım ve gerçekten de 3-4 rakamı söylemem rağmen duyamıyordum. Daha sonra...
  7. canovzki

PUBG OYNARKEN KALABALIK YERLERDE ANLIK YÜKSEK BİR FPS DÜŞMESİ YAŞIYORUM

hocam öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim her dediğini yaptım fps yükseldi ama ilk atladığımız yerlerde anlık 70-80li rakamlara düşüyor fps kısa sürelerde oluyor ama anlık fightları çok etkiliyor bu sebepten birisi bir gün bana sanallaştırmayı kapat demişti sanırım ama ne amaçla dediğini...
  8. canovzki

@darktower hocam bu konu hakkında yardımcı olur musunuz
  9. canovzki

NVİDİA APP PUBG OPTİMİZASYON YAPMIYOR

hocam size bir kaç soru sorabilir miyim
  10. canovzki

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum 5060ti (16GB) ekran kartım, amd 7500f işlemcim anakartımda b650M-E PRO ve 16 gb ddr5 cl30 ram takılı bu sistemi 3 ay önce dizmeme rağmen pubgde 3060 ile oynayan arkadaşlarım bazı kalabalık yerlerde 140 fps alırken ben 70-80lere kadar düşüyorum bunun...
  11. canovzki

Çizim yapmak istiyorum program arıyorum

Arkadaşlar merhabalar askeri personelim sürekli 400-500 kişi ve 1 senelik görevlerimiz oluyor bu görevler için böyle masa üstü görev anısı vb süslemeler yapılıyor bu konu için çizim yapabileceğim, model çıkartabileceğim bir uygulama var mı bilgisayarlarım iyi denilecek seviyede ve bilgisayar...
  12. canovzki

Ram fiyatları hakkında

Arkadaşlar ekteki bilgisayarı aldım ram olarak 1x16 var elimde Pubg oynuyorum 2x 16 taksam fpste vs bir artış olur mu ekteki rami buldum uyguna 8500 tl diğer sitelerde ciddi bir fark olmayacaksa almayacağım zaten gereğince borca girdik 😅...
  13. canovzki

Yeni bilgisayarımda ayar yapmak istiyorum

Hocam ben oyunda biriyle denk geldim anlattı bana dedi böyle böyle bir şeyi kapat dedi onu bulamıyorum ama sanalla alakalıydı
  14. canovzki

70-80-90 ama böyle nadir oluyor 1763203102 A Ama ben 2k oynuyorum
  15. canovzki

Hocam sadece bios güncellemesi için flash lazım ona da bakacağım 1763202586 220-250 arası ortalama fps alıyorum oyun sırasında normal herhalde
  16. canovzki

Hocam chat gpt ile bunların hepsini yaptık sanırım 1763202411 Etrafta adam varsa düşüyor sanırım bu sanallaştırma muhabbeti mi ne vardı onla alakalı
  17. canovzki

Arkadaşlar bilgisayarım 0 yeni aldım yapmam gereken ayarlar nelerdir pubg oynuyorum bazen fpsin anlık çok düştüğünü gördüm sistem özelliklerimi ekliyorum
  18. canovzki

❌İndirim Bitti! 🔥 Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu 6.299₺ 🔥

Hocam bende sandalyede oynuyorum götüm ağrıdı hawk fab v3 3-3.5 gibi fiyata 2. El temiz alınır mı
Geri