Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Hocam ryzen 9 hariç render işlerinde amd’nin perf. Olarak intel’in gerisinde kaldığıyla ilgili yazılar okudum o yüzden.
  2. S

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Bütçem max 80bin. Kurgu render işlerinde kullanacağım (ryzen 9 harici amd istemiyorum) , arada gta 5 gibi oyunları da oynayabileceğim 32gb ram 1 tb ssd düşünüyorum teşekkürler.
  3. S

Kurgu ve Render İçin Hangisi?

Merhaba, Video işindeyim, kurgu (Premiere -After Effects) işleri için sorunsuz render alabileceğim, arada da GTA 5 gibi oyunları oynayabileceğim laptop önerisi lazım. Bütçem dahilinde bulduğum ürünler üzerine tavsiye verir misiniz...
  4. S

Bütçeni söyle laptop atayım

Bütçe 55k, ağırlıklı video kurgu programı (adobe premiere/ after effects) arada da gta 5 tarzı oyunlar için kullanacağım. Kurgu programlarında ryzen önerilmediğini gördüm o yüzden mecbur intel. 32 gb ram-1 tb ssd arıyorum. Herkese teşekkürler.
  5. S

13. 14. Nesil Laptoplar Sorunlu mu?

Arkadaşlar merhaba, 50-60k arası 32 GB RAM- 1TB SSD laptop arayışlarım sürerken karşıma bazı yorumlar ve konular çıktı. Bilgisayar hakkında gerçekten 'pek' bir şey bilmediğim için uzunca yazacağım kusuruma bakmayın... Intel 13. ve 14. Nesil'in cihaz TV ve Techolay kanallarında ve forumlarda...
  6. S

50-60k Arası Laptop Önerisi

Render işlerinde amd ya da ryzen kullanılamıyor mu? Bilmediğim için soruyorum.
  7. S

50-60k Arası Laptop Önerisi

Sevgili arkadaşlar merhaba, İşim gereği kurgu programlarında render’ı hızlı alan ve oyun oynarken de kasmayan 50-60k arası 1tb ssd’li laptop önerilerinize açığım. Acer nitro 16 ve Asus Tuf genelde karşıma çıkan öneriler. Sizlere de sormak istedim. 32 gb ram iyi olur ancak sonradan ram...
Geri