Arama sonuçları: *

1. Egemen Toz

Bütçemize uygun sistem çıkartmamaya devam edin...

Biz ne kadar düşük bütçeli istesek de yinede pahalı çıkartıyorsunuz sistem her ne kadar güzel olsada yazık...
  2. Egemen Toz

SAÇMA ÖZELLEŞTİRMELER...

ÖZELLEŞTİRMELER ACAYİP SINIRLI LÜTFEN DÜZELTİN .
  3. Egemen Toz

5600xt Nvidia'nın hangi ekran kartına denk?

2060 yada 2060s olması lazım
  4. Egemen Toz

Yeni sistem hakkında

Ekran kartını değiştir ve depolama olarak 1 tb hdd almanı tavsiye ederim
  5. Egemen Toz

Yeni sistem özelleştirme ile ilgili

Bence kesinlikte rtx seçeneği konmalı ...
  6. Egemen Toz

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

SteelSeries Arctis 5
  7. Egemen Toz

Da yeni sistem tahmin

Minimum Rtx 2070
  8. Egemen Toz

Yeni bilgisayarın ısınma sorunu

Sıcaklık iyi
  9. Egemen Toz

Yardım Telefondaki tüm fotoğrafları sildim fakat hala full hafıza

Gm 5 plus kullanıcısıyım depolama kısmında geçen saatlerde 17 gb resim ve videolar kısmı vardı bende bunları aktardım bilgisayara 13 gb gibi bişey geldi sonra telefondaki galerideki tüm şeyleri sildim ama sadece 3 gb eksildi başka nerde fotoğraf veya video var anlamıyorum yardım edin
  10. Egemen Toz

Ekran kartı yanmışmıdır

bilgisayarında önemli bir şey yoksa format at bende de bir aralar gözükmedi formattan sonra geldi yada devre dışı kalmış olabilir aygıt yöneticisinden kontrol edin
  11. Egemen Toz

En Pahalıya Aldığınız Oyun

Pes 2017 almıştım 179 TL YE!
  12. Egemen Toz

elektirik anidenden gitti

Frisby ise :D
  13. Egemen Toz

Msi mpg x570 Gaming Plus Ledleri nasıl açarız?

Dostum gailba o modelde led bulunmuyor
  14. Egemen Toz

Bu laptop kaça gider?

Yakında masaüstü bir laptopa geçiş yapıcam o yüzden laptopu satıcam ama kaça satmalıyım bilmiyorum. hp pavilion 15-p210nt markası vatan gibi yerlerde en sonki fiyatı 6 bin tl civari idi batarya ve tuşunda hafif sıkıntılar var sizce kaça satabilirim bu laptopu?
  15. Egemen Toz

800 TL'ye sizce nasıl kasa?

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-shake-4x120mm-rgb-fanli-600w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html Bir videodan gördüm güzel kasaya benziyor https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-istanbul-4x120mm-fan-x-power-650w-80plus-midt-atx-oyuncu-kasasi.html buda bir diğeri sizce hangisini...
  16. Egemen Toz

MSI VGA Radeon RX 5700 XT mi RTX 2070S VENTUS mu?

MSI VGA Radeon RX 5700 XT MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS Bu iki kart arasında performans çok fark yok ama fiyat farkı var hangisini almalı? +Birçok mağzada stok yok bu stoklar ne zaman gelir
  17. Egemen Toz

Sizce parçalar uyumlu mu ve nasıl?

Sistem parçaları evet uyumlu Anakartı üst model düşünmelisin bence . Darboğaz yaşatmaz.
  18. Egemen Toz

500 tl civarı kasa

Yani zorunluluk ordan yok mediamarktta var ama Bursada gidebileceğimiz iki yer oralar sadece Kargo ilede sipariş edemem çünkü buaralar hem geç geliyor hemde sürekli evde olmayabiliyoruz
  19. Egemen Toz

500 tl civarı kasa

Arkadaşlar vatan yada mediamarktan kasa alıcam yakında (psu olmadan) 500 tlyi çok geçmemek üzere bir bütçem var kasa için en az 4 tane fanı olucak temperli hava akışı iyi toz filtreli bildiğiniz bir kasa varmı (Çok şeymi olsun istedim :D ) 1591442333 RGB de olsun :D
  20. Egemen Toz

B450M S2H nin ömrü ne kadardır?

Yakında bir sistem topliycam B450M s2h beni kaç yıl götürür ? Çok fazla anakarta para vermek istemiyorum bu beni idare eder mi?
Top Bottom