Arama sonuçları: *

1. Cihan Efendi

Mekanik Klavye Önerisi

Eminmisin hocam bir arkadaşımın kalvyesi vardı mavi switchdi orta bir sesi vardı kırmızıyı gerçekte görmedim ama youtubeden izlemiştim yüksekdi sesi
  2. Cihan Efendi

Mekanik Klavye Önerisi

Hangi abdullah
  3. Cihan Efendi

Mekanik Klavye Önerisi

Bende senin gibiyim hocam hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok çok gürültü çıkarmasın diyorsan sende benim gibi brown veya blue switch alabilirsin red çok fazla ses çıkartıyor.
  4. Cihan Efendi

Mekanik Klavye Önerisi

Hocam 1000 TL - 3000 TL aralığında kaliteli bir mekanik kalvye öneririmisiniz. Özllikle bilek desteği kısmı gerçek kaliteli deri olursa güzel olur switch oalrak da brown veya mavi düşünüyorum sizin de öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. Red switch gibi çok sesli de olmasın az da olmasın orta...
  5. Cihan Efendi

İyzico ve parolapara

İyzico ve parolapara ile bir ara 1200 tl lik cashback alınıyordu hala yapılabiliyor mu?
  6. Cihan Efendi

Fitness Program Tavsiyesi

Evet kilo da sıkıntı yok da kas kütlesi yok o biraz sıkıntı kilo vermeye gerek yok zaten yağı eritip kas kütlesini arttırırsam mükemmel olur.
  7. Cihan Efendi

Fitness Program Tavsiyesi

Hocam merhaba benim elimde bu setten var 17 yaşındayım 72 kiloyum da birazcık yağ eritmek istiyorum boyum 172 biliyorum yaş boy oranıma göre normal bir kilo ama bende skinny fat durumu var vücut yağ oranım çok fazla bana 8 ay için bir program önerebilir misiniz.
  8. Cihan Efendi

Uzak Yol Gemi Kaptanlığı

Valla 1.kaptan olana kadar 10 yıl geçiyor yapacaksan baya bi yapman lazım
  9. Cihan Efendi

Uzak Yol Gemi Kaptanlığı

Biliyorum zaten maaşı çok cezbediyor insanı 1. kaptan olarak 1m maaş alan da var yani benim duyduğuma göre ama illa ki bu işin bir zorluğu vardır
  10. Cihan Efendi

Uzak Yol Gemi Kaptanlığı

Merhaba ben uzak yol gemi kaptanı olmak istiyorum ama bu işin zorlukları ve kolaylıkları nelerdir bilmiyorum hedefime hala karar veremediğim için meslekleri araştırıyorum bir bilgisi olan veya deniz işletme mühendisli okuyanlar yardımcı olursa mutlu olurum.
  11. Cihan Efendi

Uzak yol gemi kaptanlığı

Merhaba ben uzak yol gemi kaptanı olmak istiyorum ama bu işin zorlukları ve kolaylıkları nelerdir bilmiyorum hedefime hala karar veremediğim için meslekleri araştırıyorum bir bilgisi olan veya deniz işletme mühendisli okuyanlar yardımcı olursa mutlu olurum.
  12. Cihan Efendi

YKS 2026 için Raunt mu yoksa Üçdörtbeş mi?

Görünmüyor
  13. Cihan Efendi

https://www.instagram.com/z_mirac6
  14. Cihan Efendi

z_mirac6 hocam teşekkürler şimdiden
  15. Cihan Efendi

Deneme sınavları,takip sistemi birde kendi gönderdikleri kitaplarda var ama 345 koçluk olarak 1 ay baykuş mentörlüğü veriyor ama raunt da bu koçluk sistemi daha iyi gibi tüm yıl boyunca veriyor. Youtube den de çalışmaya çalıştım ama anlamadığın kısımları canlı olarak sormak daha iyi olur gibi.
  16. Cihan Efendi

Çok fazla reklam yapıyorlar daha güvenilir duruyor ama bi bilene danışmak lazım tabi
  17. Cihan Efendi

Ben 2025 de mezuna bıraktım şimdi 2026 ya hazırlanıyorum sizce hangi eğitim seti daha mantıklı olur. Raunt 2026 paketi mi yoksa Üçdörtbeş yks paketi mi? Daha önce kullananlar tavsiye verirse daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
  18. Cihan Efendi

🔥İndirim God of War %60 İndirim

Epic games de şu an God of War %60 indirime girmiş 899tl den 359 tl ye düşmüş kampanya bu ayın 18 ine kadar devam ediyor. https://store.epicgames.com/tr/p/god-of-war
  19. Cihan Efendi

Geforce Now bağlanırken sorun çıktı hatası.

Birkaç gündür aynı hatayı alıyorum ilk başta sorun linux da sandım linux u silip windows yükledim şimdi tekrar açmaya çalışıyorum ama hala aynı hatayı alıyorum.
  20. Cihan Efendi

🔥İndirim Epic Games de Assassin's Creed oyunlarında %85 e varan indirimler.

E tabi Ubisoft 1 oyunu çıkartıcağı zamanda üçünü aynı anda çıkartıyor özellikle görevleri bi türlü güncelleyemediler Origins ı almayı düşünüyorum ama inşallah yine kuş tüyü toplamayız.
Geri