Arama sonuçları: *

1. G

20-25 bin arası masaüstü bilgisayar

20-25 bin arası bir pc istiyorum içinde mutlaka 16 gb ram ve en az 500gb ssd olması lazım ekran kartını ve işlemciyi falan size bıraktım
  2. G

Öneri 70 bin TL'lik laptop önerisi.

80k ya hem laptop hemde masa üstü almanı öneririm 80k ya laptop alınmaz.
  3. G

Öneri Bütçeni söyle Laptop önereyim 💻

Parallels Microsoft Flight sim oynatır mı mesela?
  4. G

Aldığımız laptopu iade edebiliyormuyuz?

15 gün süreyle istediğin zaman süre içinde iade edebilirsin.
  5. G

kanka bide bu konudan ayrı bir şey sormak istiyorum,macbook pro var bende ama oyun oynamak istiyorum sence parellels almak mantıklı bir seçim olur mu oyun oynatır mı?
  6. G

25k oyun,programlama ve edit
  7. G

Ps5 almak mantıklı mı?

şuanda ps5 almak çok mantıksız oyun fiyatları tavan seviyede eğer oyun fiyatlarına uygun bir fiyat takibi yapılırsa alınabilir
  8. G

parallels alınır mı?

Ders çalışmak ve oyun tasarlamak için bir mac aldım ama hesaba katmadığım bir şey vardı,steamdeki tüm oyunlarım windowsta çalışıyor ve macte düzgün bir oyun yok,biraz araştırdıktan sonra parallels desktop diye bir uygulama buldum,99 dolar vererek windows çalıştıran bir program satın...
  9. G

macbook için parellels alınr mı?

Ders çalışmak ve oyun tasarlamak için bir mac aldım ama hesaba katmadığım bir şey vardı,steamdeki tüm oyunlarım windowsta çalışıyor ve macte düzgün bir oyun yok,biraz araştırdıktan sonra parallels desktop diye bir uygulama buldum,99 dolar vererek windows çalıştıran bir program satın...
Geri