Arama sonuçları: *

1. W

Fps Drop Kasma Donma

reisim sıvı soğutma var 45 derece üstünü kolay kolay görmüyorum ama kasa tozlu bir temizlik yapcam 1778843549 güncel format atıp herşeyi temizden kurdum düzelmedi malesef 1778843684 eski mouse glorius model i 1000hz di onu kullanıyordum 2 3 yıl hic bir sorun yoktu son günlerde olmaya başladı...
  2. W

Fps Drop Kasma Donma

Allah için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim son günlerde pc de ani donmalar fps droplar ve oyunda fareyi sağ sola çevirince donmalar arkada dc ve google gibi uygulamalar açık kalınca dahada fazla artıyor önceden olmuyordu böyle şeyler ekran kartı ölüyor sandım önce furmark indirdim...
  3. W

Düzelmeyen Ani Fps Drop Kasma

Allah için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim son günlerde pc de ani donmalar fps droplar ve oyunda fareyi sağ sola çevirince donmalar arkada dc ve google gibi uygulamalar açık kalınca dahada fazla artıyor önceden olmuyordu böyle şeyler ekran kartı ölüyor sandım önce furmark indirdim...
  4. W

Acer leptop Nitro 16 AN16-42 vs AN16-41

Acer iki leptop arasında kaldım leptop konusunda bilgili biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 1. Ürün Nitro 16 AN16-42 Amd R7 8845HS 2. Ürün Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS bazı duyumlar aldım 1 üründe adaptör 230w olduğu için oyun oynarken besleme sorunu yaşıyor ve pilden...
Geri