Arama sonuçları: *

1. cemileskii4003

Sevdiğim kız var ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum

Yok be reisim mesele red yiyip rezil olmak değil red yersem bi daha başka şansım kalmıcak o kız için çünkü geçen seneden beri aklımda beni durduran bu yani yoksa rezil olayım red etsin, tokat atsın problem yok benim çekinmem geçen seneden beri aklımda çıkmıyor ya red yer tüm şansım giderse diye...
  2. cemileskii4003

Cevabınız için teşekkür ederim evet artık ne olcaksa olsun red yersemde denedim derim yapcak bişey yok kız ilk ben oraya gittiğimde yani çalışmaya başladığı ilk 2 hafta yaklaşık hep parmağında yüzük vardı hatta bu konunun başında onuda çok düşündük diğer arkadaşlarla fakat sonradan çıkardı şimdi...
  3. cemileskii4003

Evet maalesef :( , çalışan kız var ablaları olarak hep 1 tane yeni yaşıtı olabilecek kız başladı araları nasıl bilmiyorumda, ya şöyle bir gün gidiyorum kafayı kaldırıp bakıyor farkediyorum çaktırmıyorum bende hatta kafamı kaldırdım bi kere ona doğru bakınca kafasını geri kasada indirdi yani...
  4. cemileskii4003

Hocam kız tamda tahmin ettiğimiz gibi hiç bu taraflarda amacı olmayan birisi bundna dolayıda hiç bişey yapamıyorum bazen bana bakıyor bazı günler bakmıyor anlamadım nolduğunu ama etraftaki herkes farketti her gün her gün ordayım insanalr garipsemeye başlıcak artık diye saldım gitmeyi ama napıcam...
  5. cemileskii4003

Valla inşallah tutar bakalım :D
  6. cemileskii4003

Olsun olsun Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah hocam. Bir kaç gündür iş yoğundu ondan bilgisayara bile çok geçemedim anca cevap verebildim. Bende öğrendim baya bilgi hatta kendisi bana geçen abi dedi 2 yaş küçük sanırsam birisi taktik verdi çikolata al kasadan geçtikten sonra...
  7. cemileskii4003

Olmaz reis işte öyle yani belki başkasında olabilirde bu kız araştırdığım öğrendiğim kadarıyla ki zaten dün çoğu bilgiye eriştim kız hakkında sakin naif kendi halinde öyle sigma veya ne bileyim taktik falan tarzı şeylerle arası yok hiç, şuan sadece doğru zamanı bekliyorum. Haydaa ne denir...
  8. cemileskii4003

Rica ederim hocam başarılar, yok valla ya normali varda o yok :D 2021'de girdim 2022 de 2023 de hepsinde girdim sınavlara ama 2021 bi başkaydı gerçekten :D
  9. cemileskii4003

İnşallah hocam hiç canını sıkma bi yarın kaldı sonra iyice rahat ol sonuç açıklanana kadar rahatına bak çalıştın emek verdin artık gerisi kader. Ama inşallah Allah istediğin yeri bölümü nasip eder hocam
  10. cemileskii4003

Valla umarım istediğin gibi bir sonuç gelir hocam, matematik sosyal medyada gördüm paylaşanlar olmuş baya galiba matematik konusunda herkes aynı fikirde
  11. cemileskii4003

Noldu hocam nasıl geçti sınav
  12. cemileskii4003

İşten vakit bulursam tekrar uğrayıp bakıcam şuan çok yoğunum diye gidemiyorum inşallah süstür. EKHGFDFLHGGFHJÖGDHJÖGDÖJGD :d reis önce bi bileyim kimdir nedir öyle pat diye karşısına 2. 3. seferde çıkıp birisi teklif etse kabul eder mi sence? Market bide yani kalabalık 5-10 saniye ya oluyor ya...
  13. cemileskii4003

İnşallah öyledir öyle bi yorum görünce bide kız birisinden acaba mı oldum bi ama oda dikkatli görememiş uzaktan elinde yüzük var kızın öyle gördüm dedide anlatınca oda öyle olabilir belki dedi
  14. cemileskii4003

Tanıdık kuyumcuda yokki :D ya ablama danıştım süs imitasyon yüzük diyor çünkü kulağında falanda aksesuar var yani ben ona yordum inşallahta süstür ama bilmiyorum.
  15. cemileskii4003

Yok ya toplam öyle 20 var 10 var 1 TL var karışık :D, ya işin garibi bizim bi tanıdığım kız arkadaş bugün uğramış mağazaya elindeki söz yüzüğü değil mi bana mı öyle geldi diyo ya öyle o kadar ince söz yüzüğümü olur bunlar gibi bişeydi parmağındaki üstelik sarı bile değil gümüş renk bi moralim...
  16. cemileskii4003

Rica ederim hocam, sohbet ettim birazcık fakat çok yoğundu yani konuşması bile aşırı yorgun yorgundu ondan çok üstelemedim 700 TL bozuk 1 TL 5 TL 10 TL falan para ayarlattım onları tümletmeye gidicem VGDHFDGÖSFDHMDHÖFDHÖFDHDÖ ablamlada konuştumda ilişkisi var mı yok mu diye öğrencek ama...
  17. cemileskii4003

Hiç stres yapma hocam şu 2 gün kafanı dinle rahatla öyle gir sınava stres dediğim gibi daha kötü olur ve her şey olacağına varır sonuçta sen çalıştın çabaladın artık bundan sonrası kader Allah'ın takdiri
  18. cemileskii4003

Öyle düşündüğün zaman çok kafan karışır sen sınavına gir gelen puanına göre oturup düşün ne okumak istiyorsan hayat bi şekilde hiç beklemediğin yerlere sürüklüyor bazen insanı hiç belli olmaz hangisi daha hayırlı onu ancak Allah bilir, bu devirde okumak veya okumamakla ilgili olumlu olumsuz...
  19. cemileskii4003

Teşekkürler hocam sanada başarılar tekrardan. 0 stres hiç kafana takma stres daha çok bildiğinide yanlış yaptırır sınav günü stresten tüm optiği yanlış kodlayan arkadaşım oldu silip değiştirmeye çalışırkende vakti yetmedi ondan hiç stres yapma alt tarafı sınava girip çıkıcam diye düşün öyle gir...
  20. cemileskii4003

Tamamdır hocam denk gelirsem eğer konu açtığına okuyup yanıtlarım, evet oda var gerçi şimdi benim şansıma tam konuşmaya çalıştığım zaman hemen öncesinde bi olay yaşar streslidir pas vermez ondan şuan önce sevgilisi var mı yokmu onu öğrenmem lazım eğer sevgilisi yoksa pes etmeye niyetim yok red...
Geri