Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Watch7 (5.604TL)🔥

Çok teşekkür ederim. Hocam kesinleştirmek için soruyorum saate ayrı bir ekran olarak değil de ana ekrana da saati kaldırdığım gibi saat kalp hızı vs yazan yere de geliyor değil mi? Yani sağa sola kaydırmadan direkt görebilirim
  2. E

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Watch7 (5.604TL)🔥

Saat kordonuna namaz vakti uygulaması widget gibi eklenebiliyor mu? Yani ana ekranda pil, kalp hızı vs var ya onun gibi ana ekrana eklenebiliyor mu? Ekleniyorsa sürekli güncel şekilde çalışıyor mu?(yani arada 2 saat geriden gelme gibi durum oluyor mu pil tasarrufu vs durumundan dolayı?)
  3. E

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Driver mı bu ve bunu ne yararı oluyor ben sadece dp takıp kullanıyorum? Bir şey kaybediyor muyum?
  4. E

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27″ 280Hz 0.03ms WOLED 25.999TL

Buradan alanlara gönderdiler mi acaba. Ben itopyadan sipariş etmiştim hala çıkmadı
  5. E

İstanbul'da çalışılırmı

Hakkında hayırlısı olur inş. Belki çıkar belli olmaz yine
  6. E

İstanbul'da çalışılırmı

anladım maaşın yarısı yaklaşık kiraya falan gidecek ama işin yoksa halihazırda çalış bence
  7. E

İstanbul'da çalışılırmı

maaşına ve kalacağın yere bağlı
  8. E

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Bugün gönderime çıkması gerekiyordu ancak itopya henüz elimize ulaşmadı dedi diğer mağazalardan alanlar sizinkiler yola çıktı mı?
  9. E

Hocam ben başlıktaki modeli sipariş ettim ancak parlak kaplama değil çok bir fark olur mu?
  10. E

2k oled tavsiye Alienware AW2725DF vs GiGABYTE MO27Q28G

Hocam peki Gen3 ve Gen4 olmasının çok farkı olur mu?
  11. E

Yalnız Dell olan QD oled gigabyte Woled. QD oled daha iyi gibi okudum da bu konuda yorumunuz var mı? 1760008816 Brom aylardır gelmiyor o indirim. Bekledim ben de onu
  12. E

2k ya biri 27k birisi 26k olan iki monitor arasında kaldım sizce hangisi mantıklı? https://www.tebilon.com/gigabyte-mo27q28g-woled-2k-qhd-280hz-003ms-freesync-premium-prog-sync-compatibledisplayhdr-true-black-500-gaming-monitor-/ https://app.hb.biz/wbVQ4jsxGGsO
  13. E

2 TB m2 Ssd önerisi f/p

Sistemimde Ssd( Kingston KC3000 1TB) var ancak yetersiz gelmeye basladı. Anakartta(ASUS Prime B650M-R) ikinci slot varmıs anladığım kadarıyla. O yüzden ikinci bir ssd alcam
  14. E

2 TB m2 Ssd önerisi f/p

Bütçe 5-6 k max 2 tb ssd önerisi istiyorum. Dram gerekli mi performansı ne kadar etkiler bilmiyorum.
  15. E

Monitör laptopta çalısıyor ama kasada çalısmıyor

Kardesime monitör aldık. Aynı kablo ile ile eski monitör çalısıyor ama yenisi çalısmıyor. Yeni monitörü laptopta denedik çalısıyor ama kasada çalısmıyor.
  16. E

Laptop ekranı yaptırmak mı monitör almak mı

Lazım olduğunda laptop'u kırık hale kullanabiliyorsan monitör al geç.
  17. E

Çözüldü✓ 40 45 K YA PC ALACAĞİM HAZIR SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ

msi ventus en düsük segmenti sanırım msi ekran kartının
  18. E

Ofiste kullanmalık şarjlı mouse

Ofiste kullanmak için mouse arıyorum. istediğimde kablolu istediğimden kablosuz kullanabileceğim. Yandaki ileri geri tuşları da olsun. Onun dışında dpi makro falan mühim değil.
Geri