Arama sonuçları: *

1. E

MCHOSE klavye Alınır mı ?

Kusura bakma foruma çok girmiyorum.. Valla ben çok memnunum şarjı iyi ses ve hissiyat çok iyi Tek derdim ben biraz dikkat ettiğim için Tuş takımlarındaki ışık geçirmeyen yerler Bir de ses knob daha kaliteli olabilirdi Geç cevap için kusura bakma Bence fiyatına göre baya iyi …
  2. E

Valla memnunum ya +kaliteli kasa +kaliteli hissiyat + sesi tok ve başarılı - ses açma knobu klavyenin kendisine nazaran kötü hissiyatlı şahsen ben beğenmedim - tuşlar ve rgb güzel ama bazı yerler karanlık kalıyor yani ortalama Örnek olarak p tuşunda görebilirsiniz beni rahatsız etti şahsen...
  3. E

Selam arkadaşlar bu gün mchose x75 adlı klavyeyi aldım 3000tl idi biraz araştırdım firmanın herhangi bir sorununu bulamadım ama size de danışmak istedim. Klavyenin linki https://www.gaming.gen.tr/urun/611327/mchose-x75-rgb-kablosuz-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-x75-1a/
  4. E

Başka m2 slotum var mı ?

Teşekkür ederim
  5. E

Başka m2 slotum var mı ?

Merhabalar bir laptop sahibiyim ve yeni bir ssd almak istiyorum ama şuanki ssdyi çıkarmak istemiyorum eskiden çektiğim bir fotoğrafı koyacağım başka m2 girişi var mı teşekkürler
Geri