Arama sonuçları: *

1. ekskalibur16

ITOPYA Hakkında.

Çok güzel paylaşım. Teşekkürler.
  2. ekskalibur16

TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI ALDIM. GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM.

Peki, marka model olarak msi, amd ve gskill mi tercih etmiştiniz? 1588533913 Ofiste kullanmadığım 2 kasa var ofis bvilgisayarı olarak. orada hatırlamıyorum ama 1 tb hdd olduğunu varsayıyorum söküp ekleyeceğim. İlgin için teşekkür ederim.
  3. ekskalibur16

Selamlar @FarukKusdil. Sistemin gereksiz pahalı olduğunu bir kıyas yaparak düşünmüş olmalısın. Kıyasladığın fiyatlar nelerdir acaba?. İlgin için teşekkür ederim.
  4. ekskalibur16

Selamlar Redmental. Siparişler 1 aydır itopyadan dolayı mı gelmiyor? Sorunu tam olarak açıklayabilir misin? 1588531138 Teşekkür ederim sevgili enezzers (y) 1588531273 @KaanCK tabii ki Kargo gelince yazacağım zaten. Ekran kartı demonte geliyormuş. Belki montajı için yardımda isteyebilirim :)
  5. ekskalibur16

Sevgili Kandes22i sistemin pahalılığını neye göre belirledin? Yardımcı olursan sevinirim.
  6. ekskalibur16

Selamlar arkadaşlar.. Donanım Arşivi youtube kanalının dipnota linkini eklediğim videodaki tavsiyesi üzerine itopya.com sitesinden toplama oyun bilgisayarımı bugün sipariş geçtim. Kasa gelince size tekrar yazacağım. Konu açmamın sebebi iyi bir alışveriş yaptım mı yapmadım mı? Sistemimi...
Geri