Arkadaşlar birkaç hafta önce hiçbir sorun yoktu format attım ve şuan staemdan ets yüklemeye çalışıyorum hatalı disk diyor %50 ye kadar devam ettirdim dosyalar yükleiyor ama steamda bozuk veya hatalı disk diyip yüklemeyi durduruyor ama durdurana kadar dosyaları indiriyor başka bişey indirmeye...
hocam switchleri kontrol et sağ en alttakileri takılı mı yoksa yanlışmı taktın bak eğer fan bağlantıların molex ise arkadan bak molex bağlantılara çıkmış olabilir
1734642108
ve kasanın tüm kabloları anakarta takılımı bak bakalım
hocam power switchlerin yerini değiştirmediyseniz başka yerde arayın usb power kablolarına bakın veya işlemcinin sokete tam girdiğinden emin olun tam oturmamıtşa olabilir
anladım hocam yinede sen bilirsin ama pek bulaşmazdım 2. ele çünkü adamlar test ederken içinden geçiyor sonra az kullanıldı diye satıyor bütçeni arttırabiliyorsan arttır derim yinede 3 4 k
hocam gidiyosun incehesapa 15bine 3060 2060 lı sistemler var işlemcin ekran kartını güzel beslerlse ozaman etsyi full ayarlarda oynayabilirsin r5500 le 3060 güzelgider veya 2080 süper güzel gider 17 18 k yaçıkarsan 4060 lı sistemlerde var 5600 060 ömür boyu götürür
aynen öyle zaten gerçekçi olmasının sebebide 1 veya 2 mermiyle ölünebilmesi ama dediğiniz gibi yavaş oyun yinede zevkli
1734555636
hocam evet yok ama bf aşırı arcade çok hızlı dediğim gibi 2 dk hayatta kalamıyorsun jet aldığım halde max 4 5 dk havada kaldım aşşağı bile inemiyorsun bf1 falan...