Arama sonuçları: *

• Users: mzcrt
  • Order by date
  1. M

Aliexpres gümrük limiti üstü sipariş yardım.

Merhabalar. Resimdeki ürünü satın almak istediğimde siparişe izin veriyor. Normalde gümrük sınırı yok mu? farklı bir uygulama mı oluyor bu ürün için. Satın alsam elime ulaşır mı? bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.
  2. M

Msi İ5 13420H 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 34499 TL

Bu fiyatlara taksitli alabileceğimiz watt değeri yüksek hangi modeli tavsiye edersiniz beyler laptop lazım.
  3. M

32 İnç 2K-4K monitör tavsiyesi istiyorum.

Arkadaşlar 10.000 TL ye kadar alınabilecek oyun için kullanabileceğim monitör tavsiyesi istiyorum. 4K olursa daha iyi olur. Fiyatı biraz yüksek olup düşme durumu olan yada belirttiğim bütçede şuan alınabilecek modeller olursa tavsiyelerinize açığım. İkinci el de garantili olursa düşünebilirim.
  4. M

Yardım Bluethootlu bir am5 anakart f/p

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-b650m-plus-wifi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,66157202.html
  5. M

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Bence haklısın İptal ettim. Sanırım cloud 3 Wireless alacağım.
  6. M

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Beyler çektim bir taneç Cloud 3 wireless bir ara 3000 tl seviyesinden satıldı. Ona göre bu fiyat bandında Corsair mi tercih edilmeli. Yoksa 3000 tl seviyesinde Hyperx Cloud 3 wireless mi daha mantıklı.
  7. M

🔥İndirim 3630 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

hepsiburada üzerinden 25 Aralıkta sipariş vermiştim gönderilmedi iptal ettim. Daha uyguna trendyoldan sipariş geçtim hemen gönderdiler anlamadım. Acaba sorunlu ürünleri trendyol üzerinden eritmeye mi çalışacaklar. Gelsin bakalım görelim.
  8. M

Çözüldü✓ PSU onerisi 850w Gold

Raijintek Ampere modelini kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  9. M

🔥İndirim 3630 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Aldım ama hala kargoya verilmedi iptal etmeli miyim?
  10. M

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

Satıcı (Magic) nasıl güvenilir mi beyler.
  11. M

Kasada wifi ve bluetooth yok

Hem WIFI hem Bluetooth ikisi bir arada. PCIe arayüzden bağlanması daha sağlıklı...
  12. M

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Sorunlu olduğu için olabilir mi? Alana sabırlar diliyorum.
  13. M

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Kesinlikle uzak durulması gereken bir soğutucu. Her anakart için aynı mıdır bilmiyorum ama anakart vidalarını gevşetmeden kesinlikle takılmıyor. Ömrümde takmakta bu kadar zorlandığım bir işlemci soğutucusu hatırlamıyorum. Anakartı kesinlikle yamultuyor. Çentikli soğutucuları tavsiye etmiyorum.
  14. M

Ekran Kartım Fan Açıyor

Ekran kartınızı sıfır mı aldınız bilmiyorum. Genelde mining yapılan kartlara bios mod yapıyorlar fan devamlı çalışıyor. Aldığım ekran kartında başıma gelmişti. Orijinal biosunu yüklerseniz düzeliyor.
  15. M

🔥İndirim TEMU GAMEPAD 1000 MAH BATARYA HALL EFFECT 998 LİRA

Ayrı ayrı alıp tek dongle ile kullanabilir miyiz?
Geri