Arama sonuçları: *

1. O

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Selamlar, yeni wincredit sisteminde 2. siparişe 1,03% jeton verdiği için eskisi gibi ilk siparişi iptal edip sadece 1000TL harcayan oldu mu? Muhtemelen çalışır ve eski wincreditten farkı kalmaz fakat bunu yapınca wincrediti hesaptan alırlar mı bilemiyorum, deneyen varsa sonuçları yazabilir mi
  2. O

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hocam wincredit'te aynı üründen birden fazla nasıl alıyorsunuz, hiç öyle bir seçenek görmemiştim ondan soruyorum.
  3. O

Yardım Ajazz aj159 pro 1400 lira vergi dahil alınmaya değer mi ?

İlk alışverişten sonra geliyor sanırsam, arkadaşın dediği şeyi deneyebilirsiniz fakat 300tllik kuponda iyidir.
  4. O

Yardım Ajazz aj159 pro 1400 lira vergi dahil alınmaya değer mi ?

Hocam telefon temu uygulamasından arama yerine "wincredit" yazarsan o kampanyayı görürsün, 1000TL üstü alışveriş yapınca otomatik olarak birkaç gün içinde 600TL'lik kredi veriyor. Arkadaşın da dediği bu muhtemelen. Normalde önceki alışverişlerin için sana şu kadar puan veriyoruz, üzerine 1000TL...
  5. O

Sizce bu bilgisayarı almalı mıyım? (İtopya)

Çok teşekkürler, sadece oyun için değil oyun yapma amacıyla da alındı bilgisayar. Aldıktan sonra amd'mi alsaydım diye çok düşündüm ama sanırsam iki türlü de sorun yaşıyacağımı sanmıyorum. Önceki bilgisayarım ekran kartı odaklı olduğu için diğer parçalar kalitesiz kalmıştı bu sefer bütçeyi biraz...
  6. O

Hocam sizi alıntılamayı unutmuşum son bir soru sordum belki görmemişsindir diye tekrardan etiketliyip yazıyorum, vaktinizi alıp rahatsız ediyorsam kusura bakmayın lütfen.
  7. O

Sakıncası yoksa kendi kasam hakkında da bir kaç şey öğrenmek isterim, daha yeni topladım kasayı 1 1.5 ay olmuştur. Sizce nerelerde hata yaptım, neyi farklı yapabilirdim ve fiyatlar hakkında bir yorumunuz var mı 🙏 Ekran Kartı: MSI RTX 4070 TI Super / Default / 36K Anakart: Asus TUF GAMING...
  8. O

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, 7500f yerine 7600 alma kararı aldım arasında 600 lira gibi az bir fark var, fsp iyi marka olsa da rainbow kasa olduğu için arkadaşım çok sıcak bakmadı. İşlemci soğutucu yeterince iyi evet geleceğe yönelikte olmuş olur. Bir şeyi değiştircek olmasam da bana bir...
  9. O

İşlemci : AMD Ryzen 5 7600 Anakart: ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Ram: GSKILL Ripjaws S5 16GB 6000Mhz CL36 DDR5 Siyah Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER EVO White OC Edition 12GB Kasa: CORSAIR 3000D AIRFLOW PSU: CORSAIR 650W 80+ Bronze İşlemci Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid...
  10. O

Yani markaların hepsi rastgele seçilmiş, anakartı kötü markalar kötü. İtopya çok daha güvenli, herkesin bu tarz kasaları attığını görüyorum ve gerçekten de mantığını anlıyamıyorum. Ayrıca parça kalitesi kötü diyip çok daha kötü kalitede parçalar atmışsınız, donanım olarak çoğu şeye hakim...
  11. O

Ekran kartını nvidia almak istiyorum, attığım linkteki kasa hakkında ne düşünüyorsunuz?
  12. O

Evet genel olarak oyun için kullanıcam.
  13. O

Merhabalar, arkadaşım için bilgisayar araştırması yapıyorum, sizce bu bilgisayarı aşağıdaki upgradeler ile alıyım mı? Desteklerinizi bekliyorum 🙏🙏 https://www.itopya.com/it-friday-3-amd-ryzen-5-7500f-asus-dual-geforce-rtx-4070-super-evo-white-12gb-16gb-ddr5-1tb-_h27542 CORSAIR 3000D AIRFLOW...
  14. O

Arkadaşlar topladığım sistemi yorumlayabilir misiniz, gördüğünüz eksik var mı

Özel bir sebebi yok, amd de alabilirdim. H6 da güzel kasa evet ama h9 flow'u tercih ettim, hatta daha iyi kasa h6 diye toparlıyayım. 2. el düşünürsen diye bahsettiğiniz şeyi anlayamadım. Ram'i başta 32 aldım kader olaraktan 4x16'ya geçtik. Sıvı soğutma olarakta asus modellerini tercih...
  15. O

Arkadaşlar topladığım sistemi yorumlayabilir misiniz, gördüğünüz eksik var mı

Ekran Kartı: MSI RTX 4070 TI Super / Default / 36K Anakart: Asus TUF GAMING Z790-PLUS WIFI / Default / 11K İşlemci: Intel i7-14700K 20 Çekirdek 3.40 GHz / 15K İşlemci Soğutucu: NZXT Kraken 360 RGB 360mm / Beyaz RGB / 8K SSD: Samsung 990 PRO 2TB 7450 MB/s 6900 MB/s / 7K Ram: GSKILL 64GB (4x16GB)...
  16. O

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kaça satıyım

Teşekkür ederim geri dönüşleriniz için, bildirimleri görmemişim. Bilgisayarı ssd ile 19.5'a elden teslim ettim. SSD 3k'ydı yani SSD'siz de 16.5'a anlaştım. Cevaplarınızı baz alarak iyi bir satış yapmışım sanırım.
  17. O

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kaça satıyım

Dostlar sizce bilgisayarımı kaça satıyım, ssdyi çıkardım bu arada kasadan, 1 yıldır kullanıyorum ve garantileri duruyor. İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Anakart Gigabyte: B550M-DS3HAMD AM4 DDR4 Micro ATX Ekran Kartı: XFX SPEEDSTER SWFT309 RX 6700 XT CORE 12 GB Ram: GoodRam...
  18. O

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kaça satmalıyım, yardım ederseniz sevinirim.

Selamlar, Sizlere bir konu hakkında danışmak istemiştim, 15 ay önce aldığım bilgisayarımı kaça satmalıyım hiç bilemedim. PSU'dan dolayı çıkan kapanmalardan dolayı geçenlerde garantiye yolladım ve o sürede kendime yeni bilgisayar aldım. Garantide daha iyi PSU takmışlar ve gerçekten de 2. el...
Geri