Arama sonuçları: *

1. Mertcangndn

Yardım Fanlar İstikrarlı Çalışmıyor

Merhaba, MSI Katana 17 HX Intel I7-14650 HX RTX 5060 8gb 32gb ram makine aldım. Win11 ve gerekli driver'leri kurdum. Boşta (Arkada Intel Graphics Software, Nvidea Ayarları, Intel Driver & Support Assistant Up to Date, MSI Center, Windows Defender ve bluetooth çalışıyor.) aşağıdaki...
  2. Mertcangndn

Yardım MSI Katana 17 HX B14VFK’de klavye/dokunmatik yüzey titreşimi yaşayan var mı?

Herkese selam, Yakın zamanda yeni bir MSI Katana 17 HX (i7-14650HX, RTX 5060, 32GB RAM) aldım ve biraz garip bir durum fark ettim. Normal kullanım sırasında, klavyede yazı yazarken veya touchpad’i kullanırken fanlardan gelen titreşimleri hissediyorum. Çok belirgin değil ama fark edilecek kadar...
  3. Mertcangndn

Arızalı Laptop için Muadil Önerdiler Sizce Alınır mı?

İşlemci, yenileme hızı, ekran ve ekran büyüklüğü olarak avantajlı ama ekran kartı komusunda 4070ten bi tık daha kötü ve 5000 serisi kronik sıkıntılı diye birkaç haber okumuştum zamanında. Btw üstteki 105w alttaki 105+15w
  4. Mertcangndn

Arızalı Laptop için Muadil Önerdiler Sizce Alınır mı?

Bilgisayarımı Değiştiriyorum Kararsız Kaldım MSI Katana 17 B13VGK-1040XTR i7-13620H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 17.1" Full HD Gaming Laptop Arkadaşlae acil karar vermem gerekiyor. Yukarıdaki bilgisayarı almıştım arzalı geldi değiştirmeye gönderdim ellerinde yokmuş aşağıdakini teklif ettiler almalı...
  5. Mertcangndn

Öneri SteelSeries Arctis Nova 5 vs Anker SoundCore Space Q45

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-space-q45-kulak-ustu-fiyati,91967558.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html + Şu an almak mı yoksa 1 ay daha bekleyip kara cuma falan kovalamak mı...
  6. Mertcangndn

Öneri SteelSeries Arctis Nova 5 vs Anker SoundCore Space Q45

Selamlar, daha önceden de kulaklık hakkında soru sorup ordan da aldığım önerileri değerlendirerek en son SteelSeries Arctis Nova 5 ve Anker SoundCore Space Q45 arasında kaldım. Okula gidip gelirken müzik dinlemek, arkadaşlarımla Discord, oyun içi vs. sohbet ve oyun oynamak için kullanacağım...
  7. Mertcangndn

Öneri Kendi Tecrübelerinize Göre Kulaklık Önerisi İstiyorum

Bütçede ne kadar düşük olursa o kadar iyi tabi ki ama 5 ila 7k diyebilirim. Öneriler için de teşekkür ederim.
  8. Mertcangndn

Öneri Kendi Tecrübelerinize Göre Kulaklık Önerisi İstiyorum

Herkese iyi akşamlar. Sizden kendi tecrübe ve tercihlerinize göre kulaklık önerisi istiyorum. Normalde birinin ne istediğini, bütçesini söylemeden öneri istemesinden hiç hoşlanmam ama bu sefer aynısını ben yapıyorum. :cry: Açıkçası daha kulak içi mi yoksa kulak üstü mü alacağıma bile karar...
  9. Mertcangndn

Instagram Instagram Hesabım Çalındı ve Destekten Yanıt Alamıyorum

Maalesef alamadım, komple platformu bıraktım. Bu kadar rezalet support daha önce görmemiştim.
  10. Mertcangndn

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

İlgi ve alaka için herkese teşekkürler.
  11. Mertcangndn

Bu konudaki kanunu bilmiyorum ancak iade seçeneği de olmaz mı?
  12. Mertcangndn

Aynısını servise de sormak istiyorum ama sanırım onlar bozuk olduğuna dair bir rapor veriyorlarmış. Dereyi geçene kadar arayı iyi tutmakta fayda var :) 1739161496 Şimdi ben elimdeki bu raporlarla servse mi, satıcıya mı yoksa aldığım alışveriş sitesine mi gitmeliyim 🤔
  13. Mertcangndn

Ah be hocam, keşke öyle olsaymış. Dün gece yaptığım Memtest86 sonuçları:
  14. Mertcangndn

CPU Testi Başta ortalama 95 derece iken sonraları 90 derece civarında seyretti işlemci, bir problemle karşılaşılmadı. GPU Stres Test: 3D Standard RTX 4070 Testi: 3D Adaptive RTX 4070 Testi: 3D Standard UHD Graphics Testi: 3D Adaptive UHD Graphics Testi: Intel UHD Graphics testlerinden...
  15. Mertcangndn

Ne kadar bir sürede düzeldi acaba, ben 4 aydır kullanıyorum ancak bir düzelme yok? 1739113857 Anlaşıldı, bu akşam bilgisayarla uzun işim var. Testleri gerçekleştirip buraya dönüş yaparım, ilginiz için teşekkürler.
  16. Mertcangndn

1 kere bilgisayarı açarken, 2 kere kapatırken, 1 kere driver güncellemesinden sonra bilgisayar kendini yeniden başlatırken, 1 kere dizi izlerken, 2 kere bilgisayar masaüstünde hiçbir işlem gerçekleştirmezken, 1 kere oyun yüklerken benim uyuduğum gece saatlerinde, 1 kere de oyun oynarken yaşadım...
  17. Mertcangndn

4 aylık süreç içerisinde birçok mavi ekran minidump dosyasını gerek MSI Support olsun gerek forumlar olsun paylaştım. MSI tarafı problemin sürücülerden kaynaklandığını düşünerek temiz kurulumlar yaptırdılar ancak çözüm olmadı. Forumlarda da bios güncellemesi yapmamı istediler ancak o da çözüm...
  18. Mertcangndn

Öncelikle merhaba arkadaşlar; Bundan 4 ay önce kasım ayında MSI marka bir laptop satın aldım ve bir süre sıkıntısız kullandım (MSI Katana 17 B13VGH-1040XTR | 1TB SSD | 32GB Ram | RTX 4070 | Intel I7 13620h İşlemci). Daha sonra mavi ekran hataları baş göstermeye başladı. Bu problemleri...
  19. Mertcangndn

Instagram Instagram Hesabım Çalındı ve Destekten Yanıt Alamıyorum

Selamlar dostlar; Yaklaışk bir ay önce torrent indirdiğim bir dosya yüzünden hesap bilgilerim çalındı ve instagram hesbaım ele geçirildi. Hesabıma 2. bir mail hesabı ekleyip şifremi değiştirmişler ve authenticator açmışlar. Şifremi unuttum kısmından ilerleyip authenticator kısmında destek al...
Geri