Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar hız arttırmadan sonra uygulamalar açılmamaya başladı

https://www.donanimhaber.com/dns-ayarlari-degistirme-nasil-yapilir--151835 Şöyle siteden bak istersen windows 10 kısmı. Evet sistem geri yükleme de yapabilirsin kaydettiysen arkadaşın dediği gibi
  2. M

Valla speedtest'te normal demişsin bilemedim ki dns ayarını falan değiştir belki işe yarar
  3. M

Reis fps arttırma derken ne gibi işlemler yaptığını açıkça yazarsan belki bilen birisi çıkar. Epic ve geforce deyince benim aklıma direkt hizmetler geldi çünkü onları kapatırlar genelde
  4. M

Çalıştır - msconfig - hizmetler'den servisleri kapattın heralde onları aç. Epic online service - nvidia display falan
  5. M

Yardım Bilgisayarım windows yüklü ssd'yi bir anda görmemeye başladı

Belki orada sıralama yaptığınız yer değişmemiştir. Boots kısmında en altta Harddrive priority tarzı bi sekme var en altta. Oraya girip görünen ssd birinci sırada mı bakar mısın?
  6. M

Yardım Bilgisayarım windows yüklü ssd'yi bir anda görmemeye başladı

Hocam bildiğimden söylemiyorum sadece denemen için yazıyorum bende de oluyordu bu sorun. Settings - Windows Os Configuration - Bios Modu Uefiden CSM'e çeviriyorum ve tekrar Settings - Boots kısmına gelince m2 ssdim görünüyor ve ilk sıraya alıyorum bi dene belki olur.
Top Bottom