Arama sonuçları: *

1. M

Switch 2'nin Özellikleri ve Yeni Oyunlar

Özel Oyunlar iyi grafik açısından hatta Nintendo Treehouse Adlı Canlı Yayında fiyatları düşürün diye Chatte Spam Atıyorlardı.
  2. M

Haklısın. Bende anlamıyorum açık dünya yarış oyunu dediğin 30-40 dolar olması lazım. Nintendo zaten baya para kazanıyor özellik açısından falan iyi ama pahalı oyun olayı çok sinir bozucu.
  3. M

Selamlar evet Switch 2 sızıntıları gerçek oldu ve baya oyunlar falan geldi Switch 2 özel. Mario Kart World, Donkey Kong Bananza, Zeldanin yeni oyunu, Kirby Air Ride 2 Aklıma gelen bunlar. Ve C butonu discord tarzı bişey çıkarmışlar Sesli arama Ekran Paylaşımı Ve Kamera (Parayla alınıyor kamera...
  4. M

10 Yaş Üzeri Manga Önerisi

Selamlar herkese kontrolcü bir ailem var manga okumak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum 10 Yaş üzeri Manga Öneriniz Varmidir(Yaşım 13)
  5. M

2024 İzlenilecek Anime Önerisi

Cevap Verdiğin İçin Teşekürler Animeyi Yarın İzlemeye Başlıyorum
  6. M

2024 İzlenilecek Anime Önerisi

Arkadaşlar selam 2024 yılında çıkan bir anime önerir misiniz? ironi anlamda high school dxd falan yazmayın normal aksiyonlu bir anime önerin tek ricam bu
  7. M

Wolfcut İçin Saç Ne Kadar Uzamalı?

Arkadaşlar selam saçımı wolfcut yapmak istiyorum saçım gözlerime kadar geldi biraz daha uzaması gerekiyormu?
  8. M

Uykumu alamıyorum ne yapmam gerekiyor?

Genellikle 7 saat biraz fazla biliyorum içimden neden ben böyle bağımlılığa sahibim diyorum
  9. M

Ekran Bağımlılıyım Var Bırakamıyorum deniyorum olmuyor kitap okusam bile kitabın faydası olmuyor
  10. M

Selam arkadaşlar bugünlerde pek uykumu alamıyorum geç saatlerde uyanıyorum ve çok yorgun gibi hissediyorum kendimi bunun için bir öneriniz varmıdır?????
  11. M

Kendime Nasıl Çeki Düzen Vermeliyim?

Teşekkürler Arkadaşlarım İle İletişim Kurcam Ve Dinleyici Olucam Biraz Zor olcak ama olsun denemekte fayda var
  12. M

Sağol Cevap Verdiğin için Teşekürler
  13. M

Kas Hastalığı
  14. M

Arkadaşlar selam adım Mahmut 13 yaşındayım 8.sınıfım ve engelliyim özgüven desen 0 derslerim orta düzeyde pek fazla arkadaşımda yok derslerim iyi ve fazla arkadaşımın olmasını istiyorum nasıl kendime Çeki Düzen vermeliyim?
Geri