Arama sonuçları: *

1. C

Oyun esnasında pc neden takılır

Merhaba cs oynarken oyunda takılmalar oluyor sağa sola ışınlanıyorum takılmadan dolayı ping iyi sistem güncel ayarlar normal nasıl çözeceğim ben bu sorunu format bile çare olmadı
  2. C

Monitör dahil 40-50k sistem önerisi

:) :) h.o
  3. C

Termal macun markası önemli mi

Arkadaşlar hepinize teşekkürler alacağım macunun hepsini mi süreyim yoksa yarısı felan mı bunun bir ölçüsü var mı
  4. C

Termal macun markası önemli mi

Merhaba işlemci sıcaklığım 80 derecede macun almak istiyorum markası önemli mi birde hepsinin içinde aynı miktarda mı macun var 30 ml 50 ml gibi yoksa değişkenlik gösteriyor mu 2.bir sorumda macunu sürdükten hemen sonra soğutucuyu yapıştırayım mı biraz beklemek gerekir mi soğutucuya bulaşmaz mı...
  5. C

Işlemci ve ekran kartı değerleri

4070 ve 14600 kf 1763928992 [H3 id='Gamepower+Skadi+Square+120+ARGB+lemci+Sv+Soutucu']Gamepower Skadi Square 120 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu[/H3]
  6. C

Işlemci ve ekran kartı değerleri

Merhaba işlemci kullanımım yüzde 110 lara çıkıyor bu normal mi ve sıcaklığıda yüzde 78 85 arası değişiyor sizce macun sürülmeli mi Ekran kartı kullanımım ise yüzde 80 sizce bu oran nasıl sıcaklık ise 55 sıcaklığı normal olduğu için bir şey yapmama gerek yok herhalde
  7. C

Sizce bu değerler nasıl ram sıkıntılı mı

Merhaba sizce değerler nasıl çok yük biniyor mu sıcaklıkları felan iyi mi ram 12 13 gb kullanıyor toplam ramim 16 gb
  8. C

teşekkürler
  9. C

anlayan arkadaşlar yazabilir mi değerlerim nasıl dostlar
  10. C

Merhaba sizce değerler nasıl çok yük biniyor mu sıcaklıkları felan iyi mi ram 12 13 gb kullanıyor toplam ramim 16 gb 1762520155 steamin kendi göstergesi
  11. C

Değerler nasıl sizce iyi mi

değerler nasıl sizce beyler steamin kendi göstergesi
  12. C

Değerler nasıl sizce iyi mi

ste
  13. C

Powerbank şarj aletimi algılamıyor

yorumlarına bakmadan almıyorum puanı yüksekti ve yorumları çok iyidi
  14. C

Powerbank şarj aletimi algılamıyor

Merhaba juo powebank aldım xiaomi telefonumun şarj aletini algılıyor ama şarj etmiyor sadece ilk taktığımda 1 defa şarj etmişti sonrasında hiç şarj etmiyor diğer şarj aletime takıyorum o da saate 5 şarj felan ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  15. C

Obs kasma sorunu nasıl çözülür

tamamdır hocam çok teşekkürler
  16. C

hocam güzel görünüyor bu uygulamadan webcam ilede kayıt alabiliyor muyuz veya canlı yayın özelliği varmı detaylı bir videosu varsa atabilir misin çokda rahatsız etmiyim seni
  17. C

hocam nvidia app i indirdimde sürücüler grafikler sistem kod ayarlar gibi şeyler çıkıyor buna nereden kayıt yapıyoruz
Geri