Arama sonuçları: *

1. Y

İşlemci kullanımı ea fc 25

4060 ti İ5 13400f Sistemimde sadece ea fc 25 oynarken görev yöneticisinde işlemcimde yüzde 84 kullanım gözüküyor fan sesi de fazla çıkıyor bir sorun var mı acaba yardımcı olur kusunuz
  2. Y

2. Sistem alıcam öneriniz nedir

Link atar mısın 18 e nerde var 0 sistem
  3. Y

2. Sistem alıcam öneriniz nedir

Arkadaşlar 2. El bi sistem buldum fiyatı 21k faturalı garantisi devam ediyor alınır mı yardımcı olursanız sevinirim fotoğraf olarak attım sistemi
  4. Y

Hangi sistemi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar 20k bütçem var İ5 12400f Rx6700xt 16 ram 1tb ssd 650 w power Ryzen 5 5600 Rtx 4060 16 ram 500gb ssd 600 w power İlk sistem ikinci el geçen sene toplandı güvenilir sorunu yok
  5. Y

Hangi Parçamı Yükseltmeliyim Ve Hangi Model Almalıyım

İşlemci darboğaz yapmaz mı
  6. Y

Arkadaşı ma yazdım %26 kadar darboğaz yapabilir miş bir de ayrıca alıcağım işlemci adam yanında stok fan vericek miş bendeki fanı mı kullanayım adamın verdiğini mi eğer alırsam parçaları
  7. Y

Sadece valo cs oynuyorum yüksek sistem isteyen oyunları oynamıyorum ondan ekran kartı işlemci değiştirmek mantıklı geldi
  8. Y

Yazdıgın parçalar anakartıma uyumlu değil mi
  9. Y

0 ları yok değil mi bunların artık piyasada
  10. Y

O kadar bütçem olsa direk yeni sistem alırım zaten çoğu kişi ekran kartını yükselt diyor
  11. Y

Merhaba İyi Günler Sistemim de Hangi parçayı yükseltmem lazım ve hangi modeli almam lazım sistemim şu şekilde İ5 8400 1050 Ti 16 Ram 650w güç kaynağı Yardımcı Olursanız Sevinirim
Top Bottom