Arama sonuçları: *

1. K

Bizim ülkede 2.el pazarı

neden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
  2. K

Ryzen 5 7500f 2.el fiyati

Sadece 1 yildir kullandigim ryzen 5 7500f islemcimi kaca koymaliyim oc yapmadim sapasaglam islemci bir kez bile 65 70 derecenin ustunu gormedi.
  3. K

Ryzen 5 7500f rx7900gre overclocking yardım

rx 7500f içinmsi biosdan pbo enhanced mode 3 seçtim (pbo modları arasındaki fark hala ne bilmiyorum) işlemcim multi ve single core testlerinde daha düşük performans gösterdi galiba böyle olması gerekiyo.radeon softwareden gpu oc ayarlarım ise böyle : eğer yanlış yaptığım veya daha iyisini...
  4. K

BF6 için Ea Play Pro alınır mı?

Bf2042 serinin en kotu oyunu olarak tarihe gecmis bi oyun.70 dolar hakketen cok yuksek bi fiyat yerel fiyatlandirma olmasi lazimdi.bende zaten o kadar para vermememek icin ea play pro alip 1 ay suyunu sıkıcam.bence worth cok fazla oynayacagimi dusunuyorum 1 ay birde beta oyunun %30u falanmis cok...
  5. K

Zaten begenmek zorunda degilsiniz umrumdada degil ea in daha fazla para kazanmasi sadece haksiz yorumlar oldugunu dusunuyorum yoksa herkes benim sevdigim oyunlari sevmek zorunda tabikide degil.
  6. K

Bazi buglar var bu arada dun ciktigi icin.bazi nesnelerin kosesine zipladiginizda 5 10 metre havaya atiyor.nesnelerin uzerinden atlamak duvarlara tirmanmak cok rahat. 1760200769 Zaten hype olusmasi icin iyi bi oyun olmasi gerekiyoe kotu bi oyunun hypei olmaz."eski" hissettiriyo demelerinin tek...
  7. K

movementa değişikler geldi tam sürümde daha iyi olmuş.
  8. K

hocam cok sığ bi yorum olmuş.bu kadar popüler ve başarılı bir oyuna.
  9. K

valla dün ea play pro aldım bf6 için.betada oynadıysanız bana güvenip ddirekt alın 1 ay suyunu cıkaracak kadar oynucaksınız.milyon tane şey eklemişler oyunun herşeyi çok iyi hissettiriyor dünden beri başından kalkamıyorum.bence çok worth aimbot falanda yok bu arada.
  10. K

RYZEN 5 7500F OC ÖNERİSİ

specs: ryzen 5 7500f rx7900gre 1tb kingston renegade 6000mhz 2x16 patriot viper ram msi b650m gaming plus wifi
  11. K

Klavyede knob çok önemlimi?

ses açıp kapatmada kolaylık oluyo bide bence estetik duruyo size kalmış tabi.olmasada olur.
  12. K

RYZEN 5 7500F OC ÖNERİSİ

ocdan çok anlamıyorum benim ayar çekmeme yardım olacak birisi varmı.amd ryzen masterdan pbo yu açtım ama ppt tdc edc değerleriyle oynamlımıyım veya simultaneous multithreading memory control falan var.yardımcı olursanız sevinirim.
  13. K

Tab S10 Ultra vs S11 Ultra vs iPad Air 13 M3 hangisi alınır?

Ekosisteminiz applesa.ipad almaniz cogu acidan daha mantikli olur.bide tabs10ultra cok buyuk harbiden benim cok hosuma gidiyor ama herkese hitap etmeyebilir.
  14. K

Tab S10 Ultra vs S11 Ultra vs iPad Air 13 M3 hangisi alınır?

tab s10 ultra kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. not almak cok zevkli kalemini kullanmak cok rahat hissettiriyor.medya tüketimi için 2k monitörüm yerine tercih ettiğim zamanlar oluyo ses ve ekran kalitesi sayesinde.birde samsung one ui 7 ,8 ,ve 8,5 updateleriyle cok fazla ayar ve özellik ekledi.s11...
  15. K

Samsung Tab s11 alınır mı ?

edit için hangi uygulamaları kullanıyosunuz?
  16. K

Bilgisayarım anlık olarak arka arkaya 5 6 kez gidip geliyor

ramlerle ilgili sorun yaşamıştım kısa zaman önce onlarla ilgili bi sıkıntı olabilirmi diye düşünüyorum.belkide onlar psu yu etkiliyo anlamadım valla.actıgım önceki konuyu burada nasıl alıntılıcagımı bılmıyoprum ama.
  17. K

Bilgisayarım anlık olarak arka arkaya 5 6 kez gidip geliyor

ses ve görüntü anlık olarak gidip geliyor 5 6 kez arka arkaya oluyo olduğunda neyden kaynaklı olabilir? specs: ryzen 5 7500f rx7900gre 1tb kingston renegade 6000mhz 2x16 patriot viper ram msi b650m gaming plus wifi raijintek ponos ultra kasa
  18. K

MSI ANAKART SARI IṢIK

yardımlarınız için çok teşekkür ederim.gene expoyu açıyım derken bilgisayara baya bi hata verdi onarıma falan girdi.büyük ihtimalle uğraşsak hallederiz ama fena tadım kaçtı saatlerdir bilgisayarı açmaya çalışıyorum.bu ramler galiba statik elektrik yapıyo pcde bende bios pilini çıkartmaya...
  19. K

MSI ANAKART SARI IṢIK

Aksam flash bellekle en yeni surumu aticam tekrardan.
  20. K

MSI ANAKART SARI IṢIK

Cpu isigi hangisi bilmiyorum suan sadece bi sari isik var expo yu actigimda.ekran siyahda gene bekliyorum.
Geri