Arama sonuçları: *

1. K

Ryzen 5 7500f rtx4060 kasa toplama (nasıl olmuş)

B650 anakartlards ust model bi kart alcaksan bazen atx lerle matx ler ayni fiyatlara denk gelebiliyo o yuzden arastirirsan parani daha iyi kullanabilirsin ama dusuk seviyelerden alcaksan matx.
  2. K

Dogru 750 ye kadar cikilabilirde iste butce boynu sıkıyo ikinci elede bakmak için cesaret verdiniz ama hani en ufak sıkıntı olsa morali bozulacak yani (ben zaten oyle cok ihtimal vermiyorum bi sıkıntı cikacaginada) hani denk gelecegi tutarya.birde zaten 1080pde oynayacak.oynadigi oyunlarda zaten...
  3. K

Hocam 37000tl butcesi olan adama gayet mantiklida 30000en fazla verebilecegim miktar tesekkur ederim genede.
  4. K

Simdi kendime alsam 2.el bu fiyatlara kesinlikle bakardim ki bakilmalida bence.ama simdi baska birine alinca oyle bi sorumluluga girmek biraz zor.hazir kasalarda ise butceyi 30 bin ve alti olarak bakarsam islemci hep am4 platformunda 5600 falan.am4 devride bittigi icin ilerde bi islemci...
  5. K

bu kartların hepsi aynı olsaydı 10 tane farklı marka farklı modellerini yapmazdı.bir şeyin en ucuzunu alırken 3 4 kere düşünmek gerek.birde ekran kartı gibi en pahalı bileşende 900tl için gidip galax almak bana mantıklı gelmiyo he 2000 3000 fark olur o zaman olabilir.beyaz olmasıda kız kasası...
  6. K

900tl fark için asusdan galaxa düşmeyi mantıklı bulmuyorum galaxla ilgili hayatımda 1 pozitif şey duymadım.kasa beyaz olacak ventonun 1500tlye beyaz kasasını göremedim ben.
  7. K

Bi sistem hazırladım sizce sistem nasıl olmuş?

am5e geç bence ilerde işlemciyi yükseltiyim dediğin zaman anakartıda değiştirmen gerekir
  8. K

Aslinda amd fanboyu olmamak icin zor duruyorum 2 kasa topladim ikiside full amd idi ama bu kasayi sevgilime alicaz soyle bi bakinca 7600xt piyasada daha pahali ve ayni performans bide zaten bu fiyatlarda dlss ve fsr kullanilacak cogu durumda dlss daha iyi oldugu icin rtx4060 en uygun olur diye...
  9. K

anakart konusunda çok cahil olduğum için ne alınır bilmiyorum f/p bir ürüne ihtiyacım var.ama diğer bileşenlerede önerileriniz varsa duymak isterim. ekran kartı...
  10. K

Hyperx Cloud 3 model farkları

Tesekkur ederim.
  11. K

Hyperx Cloud 3 model farkları

siyahını almak istiyodum ama daha pahalıydı.bende şimdi kırmızını aldım trendyoldan 2999 tl ye ama şimdi amazonda siyahı 2999 tl oldu.iade edip kırmızıyı siyahı almayı düşünüyorum.siyahınn modeli 8le 9 renktir herhlade değilmi başka bi fark yoktur? siyah ‎727A8AA kırmızı 727A9AA
  12. K

Bilgisayar 2.monitörü görmüyor yardım (SİNYAL YOK)

aylardır normal bi şekilde 2.monitör olarak kullandığım monitörü şimdi bilgisayarı açınca 480 p olmuştu.ayarlardan değiştirmeye çalıştım ama üstü gözükmüyordu.monitörün ayarlarından dcr açtım şimdide hiç görmüyor bilgisayar.durduk yere ne oldu monitöre aklım almıyo.
  13. K

Bu fiyata hyperx cloud 3 alınır mı?

Kablosuzunda kabloluya gore ses kalitesinde dusus oluyomu? Veya baska bi farki.
  14. K

hangi modeller var mesela? birde kablosuzda gecikme ne kadar olur bilmiyorum.
  15. K

https://www.n11.com/urun/hyperx-cloud-iii-727a9aa-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-46051705?magaza=alfatekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu fiyata almalımıyım yoksa başkaa güzel alternatifleri varmı?
  16. K

Mouse Önerisi (kablosuz)

benim attıgım mouselarla ne farkı var.
  17. K

Mouse Önerisi (kablosuz)

bütçem 2 k şöyle modeller buldum. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099668569140&sku_id=17592788198643&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy= https://furylevel.com/furylevel-z1 bunlar nasıl .ve alabileceğim başka güzel modeller varsa görmek isterim.
  18. K

KABLOSUZ OYUNCU F/P MOUSE ÖNDERİ

geldimi nasıl mouse
  19. K

25000tl ile toplama yada hazır kasa onerileri.

ssd 1tb. ram çift slot 8+8 ddr4 .olsa sevinirim tesekkur ederım.
Top Bottom