Arama sonuçları: *

1. B

40K Oyuncu Hazır Sistem Önerisi

Teşekkürler hocam 1738614768 hocam sistem toplama olmayacak. Hazır sistem olacak
  2. B

40K Oyuncu Hazır Sistem Önerisi

40 bin tl'yi geçmeyecek şekilde oyun odaklı hazır sistem önerisi verir misiniz?
  3. B

Chatgpt 4o Sohbet Geçmişim Çıkmıyor!

Hocam düzeldi mi sizde? Bende sohbet geçmişi hala gözükmüyor
  4. B

Chatgpt 4o Sohbet Geçmişim Çıkmıyor!

Chatgpt 4o plus üyeliğim vardı. Sohbet geçmişim şu anda çıkmıyor. Sohbet kutusuna bişey yazıyorum mesaj gitmiyor. Chatgpt'de sorun mu var ?
  5. B

Msi Mag B650 Tomahawk Bios Güncellemesi Sonrası Pin Sorunu

Bios güncelleme sonrası bir sorun oluştuduğundan pin'iniz yanlış, kullanılamıyor gibi bir ibare alıyorum. Ardından mail'ime kod gönderiyorum. O şekilde giriş yapabiliyorum. Ne olmuş olabilir
  6. B

Patriot Viper Ram ve Tomahawk B650 Uyuşmazlığı

yok hocam expo desteği var. 1732139172 xmp intel işlemciler için değil mi? benim işlemcim amd
  7. B

Yardım Güncel BIOS ve EXPO şart mı?

Beyler BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Yeni sistem dizdim. Biosu güncellemek gerekir mi
  8. B

hayır hocam 1732138560 Biosu resetleyip pc yi açtım öyle duruyor şu an. Tekrardan bios ayarlarıyla oynamaya tırsıyorum. Çünkü yine kapanıp açılmayabilir
  9. B

Monitör Kapandıktan Sonra Yeşil-Mavi-Kırmızı Değişen Renkler

MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Monitörümün modeli bu. Pc yi kapattıktan sonra böyle kırmızı-yeşil-mavi değişen renkler dönüp dönüp duruyor sürekli. Sebebi nedir
  10. B

Hocam w Hocam denedim ama olmadı ya
  11. B

anladım hocam. windowsu kurup deneyeceğim. Peki şu anda ramler bu şekilde takılı doğru mudur?
  12. B

Tomahawk b650 6600mhz anakartıma Viper Patriot 6000mhz cl30 16*2 ramleri DIMMA2 ve DIMMB2 slotlarına taktığımda ekrana görüntü geliyor fakat biosta 4800mhz olarak gözüküyor. EXPO profilini aktifleştirip yeniden başlattığımda ise bu sefer ekrana görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyız
  13. B

Ramleri Takıyorum Ekrana Görüntü Gelmiyor ACİL!

hocam anakart tomahawk b650 wifi 6600mhz
  14. B

Direkt gitmedi hocam. Pc yi kapatıp açıyım dedim. Ondan sonra açılmadı daha. 1-3 kombinasyonu yaparken açılmıyırdu en başta. 2-4 yapıyordum ama 4800 gösteriyordu mhz yi. Ondan sonra arkadaşın biri Expo yap dedi. Artık 2-4 te ekrana görüntüyü vermiyor
  15. B

Hocam sistem yeni başka ram yok. Sıfır sistem
  16. B

Hocam şöyle oldu aslında bir 2 rami taktığımda biosa giriyordu ilk başta. Fakat sonra baktım ki 6000 mhz lik ram 4800 gözüküyordu. Arkadaşın biri ordan EXPO yu seç dedi. Ondan sonra hiç görüntü gelmemeye başladı
  17. B

6000mhz Viper 16*2 ramleri taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Tek tekde taktım. 1-3 2-4 te yaptım olmadı. Ne yapacağım
  18. B

6000 mhz Ram 4800 Gösteriyor

ettim hocam tekrar kapatıp açmam mı gerekiyor
  19. B

6000 mhz Ram 4800 Gösteriyor

agalar 6000 mhz ramlerimi 1 ve 3. slota takınca ekrana görüntü gelmiyor fakat 2 ve 4 e takınca görüntü geliyor ama 4800mhz yazıyor normal mi ?
Top Bottom