Arama sonuçları: *

1. formedos

Öneri Ev İçin Yazıcı Önerisi

Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim bişey olsa yeterli :) 1763367116 Sağolun hocam bilgiler için, çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Renkli çıkaran arada çıktı...
  2. formedos

Hocam 3-4K civarında Canon'un püskürtmeli yazıcıları var. Onlar nasıl, sürekli kullanım olmazsa mürekkep kurumamı yapar acaba?
  3. formedos

Yazıcılar ile aram eskisi gibi yok :) Ev için, arada böyle 5-10 sayfalık çıktı alabileceğim. Renkli ve siyah beyaz çıkaran, sorun çıkarmayan f/p yazıcı önerirseniz sevinirim :)
  4. formedos

Wolfeam Nostalji Sunucusu Açık! 🐺

Yinede girip bir bakmak güzel olabilir :)
  5. formedos

Wolfeam Nostalji Sunucusu Açık! 🐺

Benim gibi eski Wolfteam'ı sevenler için tekrar indirmek güzel olabilir, herkese iyi oyunlar :)
  6. formedos

Öneri İndirimde Telefon Önerisi?

Sağolun hocam, Realme 12 daha hoşuma gitti
  7. formedos

Öneri İndirimde Telefon Önerisi?

Dostlar çok takip edemedim, gerçekten fiyatı düşen f/p telefon önerebilir misiniz?? 5G desteği olursa güzel olur, bütçe 13.500₺ şimdiden teşekkürler :)
  8. formedos

🔥İndirim Realme 12+ 8/256 9.999 TL

İndirim bekliyordum bütçem 13-14K. Bu mu, yoksa Samsung A26 veya A17 mi alsam? 5G Cihaz bakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)
  9. formedos

Obs kasma sorunu nasıl çözülür

Hocam ben bu videodaki ayarları kullanıyordum, 1080p30FPS Webcam'de var herhangi bir sorun yaşamıyordum, yayında ve kayıtlarda. (R5600 İşlemci + RTX4060 + W11) Video Linki
  10. formedos

GTA Trilogy eski paket hala satışta mı?

Hocam Epicte Definitive versiyonu var paket olarak, indirimde şu an. Ama eski oyunlar dahil mi bilemiyorum. https://store.epicgames.com/tr/bundles/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition
  11. formedos

🔥İndirim Mortal Kombat 11: Ultimate Edition 59,85₺

Katılıyorum hocam 👍🏻 1761404096 XBOX banada çok dağınık geliyo ya, sanırım sosyal alandada kütüphane alanında en iyisi Steam 🙂
  12. formedos

CS2 ayar yaptıkça oyun daha kötü hale geliyor

Hocam bende işlemci ve ekran kartı normal sıcaklıklarda olmasına rağmen o düşüşler oluyordu. Bence oyunun ve son zamanlarda ki W11 Güncellemelerinden kaynaklanıyor olabilir.
  13. formedos

CS2 ayar yaptıkça oyun daha kötü hale geliyor

Hocam bende R5600 + RTX4060 ekran kartı var ne yaptıysam son zamanlarda ki FPS düşüşlerini ve dropları düzeltemedim. Bende sildim oyunu o günden beri girmedim. 70-80 FPS'ye kadar düşüyordu, bu sistem ile o düşüşler mümkün değil yani :)
  14. formedos

Oyuncu koltuğu önerisi

Hocam sırf popüler diye "HAWK FAB V4" almayı düşünüyorsanız eğer başka modellere bakmanızı öneririm. Geçen ciddi indirimdeydi diye aldım. Fakat oturma yeri ve sırt kısmı bu para için yetersiz ve konforsuz geldi bana. Bu fiyatlarda daha konforlu bir model vardır bence :)
  15. formedos

3060 12 GB MI 4060 8 GB MI

Aynı işlemci ve 16GB RAM ile 1080p de full grafikte oyunlar oynadım, bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım hocam :) Kullandığım Modeli
  16. formedos

🔥İndirim Mortal Kombat 11 Ultimate + Injustice 2 Leg. Edition Paketi 85,90₺

Platformlar Xbox One Xbox Series X|S https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/mortal-kombat-11-ultimate-injustice-2-leg-edition-paketi/9NPKFN7M233T/0010/B2D4B342LQB1
  17. formedos

🔥İndirim RESIDENT EVIL 2 / 349,75₺

Platformlar Xbox One Xbox Series X|S Bilgisayar https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/resident-evil-2/BWMH951M3G3P/0001
  18. formedos

🔥İndirim Mortal Kombat 11: Ultimate Edition 59,85₺

Platformlar Xbox One Xbox Series X|S Bilgisayar https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/mortal-kombat-11-ultimate-edition/9PG26DBX43L1/0010/9WX1Q5VLZWSJ
  19. formedos

GamePower Force Gamepad Alınır mı?

oh sevindim
  20. formedos

GamePower Force Gamepad Alınır mı?

Hocam sipariş ettim bende bekliyorum, inşallah sorunsuz gelir ve kullanırım. İade ve değişim işlerinden hiç haz etmiyorum :)
Geri