Arama sonuçları: *

1. H

AMD R7 7800X3D - RTX 5070 TI - B650M - 1TB SSD - 32GB RAM 105K alınır mı ?

Alınmaz kendin topla daha iyi olur. Bende kendime uygun sistem bulamamıştım 5000 daha koyup kendim topladım kafam rahat. Ayrıca hazır sisteme göre pahalı geldi bana.
  2. H

AOC monitör alınır mı? tavsiye edermisiniz?

Bu bütçelerde alınmaz Asus. Aoc gayet güzel bir monitör bendede var.
  3. H

İphone 16 pro vs 17 vs 17 pro

Bütçe varda neden 17 pro? 16 proyu be istiyorum tasarımından dolayı ama.10.000 tl fiyst farkı var 17 17 pro arasında ekran aynı batarya benzer boyut aynı özellik olarak ne farkediyor? 1772812317 Ayırt edici farkları öğrenmek istiyorum 3 telefonda.
  4. H

İphone 16 pro vs 17 vs 17 pro

Çok farkları varmı fiyat farkını vermeye değecek bir durum varmı bu telefonlar arasında? Yurt dışı alacağım.
  5. H

🔥İndirim Arctix MX-7 4 GRAM (649 TL kargo ücretsiz)

Çok farkedermi 14700k için.
  6. H

Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

Ben çünkü özellikle almadım s26 çıkacak diye. 42 varsa alırım hemen. Şu anda vazgeçtim 17 pro düşünüyorum yurt dışı.
  7. H

Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

42ye varsa atabilirmisiniz ben bulamadım hiçbir yerde?
  8. H

Çözüldü✓ Msi mag pano 130r pz alınır mı?

Ki m100r bile genel olarak orta-büyük bir kasa bence. Hayırlı olsun kampanyalara bakmayı unutmayın hocam devamlı takip edin msi çok kampanya yapıyorX
  9. H

Boyut olarak baya fark varda fazla büyük durdumu? Bendede m100r var 2 yıl önce almıştım ilk çıktığında.
  10. H

Aa almışsınız h dikkat etmedim konuya hayırlı olsun şimdi yapacağınız iş msi sitesine girip kampanyaları takio etmek vaktim olsa atardım ama işim var biraz. Steam kodu veya cashback oluyor bazen.
  11. H

Hocam 100r yerine m100r da var alta 3 fanda takılabiliyor. Tasarımı beğendiyseniz diye söylüyorum.
  12. H

Lenovo gaming laptoplar halen anakart sorunlumu ?

İntelde var diye biliyorumki düzelttiler sorunu diyede duymuştum. Özelliklere bakmaksızın marka olarak bakarsak en f/p ve servisi iyi marka lenovodur. Bendede ideapad gaming 3 vardı yeni kasa 60ı geçmiyor gpusu fanları sessiz bayağı. Kasa koduna göre bakmak lazım model bazlı gidince sorun...
  13. H

Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

Bende 2 tane almıştım zam gelmeden baya artmış.
  14. H

Lgs İçin Sorularım Var Yardım Edin Lütfen

Son denememde türkçe full matematik fen 1 yanlış inkılap 2 ingilizce 1. Sizce çok kötü mü? İnkılaptan hep yanlışım çıkıyor yorumlayamıyorum soruları. Nasıl bir yol izlemeliyim direk etüt alıp hocayamı sorayım konu mu çalışayım. Çünkü baya yorum sorusu bilgi sorusu çok az soruluyor.
  15. H

Mesela bu konuyu açtığımdan beri baktım ben Türkçemde sıkıntı var. Son 4 denemedir sayısalı fulluyorum ama türkçe inkılap din üçlüsünden kurtulamıyorum. İnkılapta yorum soruları dinde bilgi türkçede ise yazım kuralları gibi bilgi sorularını yapamıyorum. Şu aralar 3-5 yanlış arası gidiyor sizce...
  16. H

Mat,fen, türkçe derslerine konu çalışmıyorum soruda öğrenmeye çalışıyprum derste vb öğreniyorum ara derslere artık çalışacağım. Düzelir inşallah.
  17. H

Merhaba be lgsye hazırlanıyorum ancak ciddi streslenmeye başladım ve yardıma ihtiyacım var. 1.si ben şu ana kadar hiç konu çalışmadım ve konuyu derste öğrenmeye çalıştım. İngilizce matematik türkçe hallolsada din ve tarihte sıkıntıya girdim. Birde sorularımı hiç sormadım ve o kadar fazla soru...
  18. H

IPad Aire para verilir mi?

Alabilirsin ekosistem varsa. Onun dışında samsung daha iyi.
  19. H

En son ne satın aldınız

Nike tech aldım replika.
  20. H

Ups almali miyim akim korumali priz yeter mi

Akım korumalı korur ama yıldırım çarpsa koruyacağınız ilk şey pc olmamalı. Topraklama vardır zaten şehir içindeyseniz. 1758604453 Ups elektrk kesintisine karşıda korur yıldırıma karşıda korur.
Geri